[SK] İstek Skriptler (Zorluğu Önemli Değil)

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Aktif Olamıyordum. Sebebi Forumda Aşırı Derecede Lag Oluyor. Nedenini Çözemedim (Sorunun Çözümünü Bilen Arkadaşlar Varsa Lütfen Söylesinler). Herneyse, Forumu Bıraktıktan Sonra Skript de Yazmıyordum. Ve Canım Sıkıldı. Skript Yazacaktım Ancak Skript Gelmedi Aklıma. Bende Hem Sizin İçin Yararlı Olabilecek, Hemde Can Sıkıntımı Giderebilecek Skript Önerilerinizi Yapmak İstedim. Zorluğu Pek Önemli Değil. Ama Fazla da Abartmayın Çünkü Tek Başıma Yapıyorum :D. Birde Böyle Yok Rütbe Atlama Yok Mute Atma Gibi Saçma Skriptler Olmassa Sevinirim. Her Neyse Skript İsteğinizi Aşşağıdaki Örnekteki Gibi Yaparsanız Sevinirim.

Skipt İsmi: ÖrnekSkript
Skript Amacı/Açıklaması: ÖrnekAçıklama/Amaç

Özel Skript İstekleri Ve İletişim: Celil.Vtec (Mehmet Batın Muştu)

amadda

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skipt İsmi: Top 5
Skript Amacı/Açıklaması: Skriptin amacı ölme ve öldürmelere göre npc ler ile yapılan top5 sistemi oyuncuların kafası yerine kendi npc leri yada el kaldıran armor standler falan olacak
Çokmu zor oldu ? :D

RigbGT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Skipt İsmi: Pazar KurmaSkript Amacı/Açıklaması: Oyuncu /pazar kur yazınca menü açılacak bir enderchest yeri birde pazar kur yeri olacak pazar kura tıklayınca chatte pazar ismini soracak pazar ismini girince durduğumuz yerde bir chest oluşacak (bizde chestin olduğu blockta görünmez olacağız ve hareket edemeyeceğiz.) pazar izmi hologramla gözücekecek cheste sağ tıklayınca menü açılacak pazar ayarı adında bir slot olacak slot ayarı ve pazar boz şeklinde pazar boza tıklayınca bozulsunmu diye soru soracak bozarsak silinecek eğer pazarda item varken bozulursa itemleri endercheste gönderecek pazar ayarına tıklayınca pencere açılacak item koyduğumuzda fiyatını yazmamızı isteyecek (iptal yazınca itemi envantere atıp slotu kapatacak) biri pazardan item alıncada bilgilendirme mesajı gelecek
NOT: Destan gibi oldu sanırım ama klasik pazar sistemi olacak
NOT:Yapabilirsen çok çok çok sevinirim.

Son düzenleme: