[SK] İstek

KepoKepox

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Sizden Bir Skript İstiyorum Yapbilcek Varsa Lütfen Yapabilirmi Ama Öle Kötü Şeyler Yazmayınız Rica Edilir.

Şimdi Ben Sizden Böle Bi Kağıt Olcak İsmi Kredi Kartı Olcak Ona sağ Tıkladığında 1 Tane Sandık Boyutunda Menü Açılacak Kredi Kartını'da Sadece Adminler Alabilcek Yani ./kredikartıver Hemen vercek sonra sağ tıkladığında menüde 5000 TL Para Çek 10000 TL Para Çek 5000 TL Para Yatır 10000 TL Para Yatır 5000 TL Borç Para Çek 10000 TL BORÇ para çek 5000 TL Borç Öde 10000 TL Borç Öde Eğer Adam 5000 TL Borç çektiyse Bende ./kredibak Yazarak yine bi menü açılack o menüde de Borç Olarak Kredi Çekenlerin İsimleri Gözükcek Böle işte Eğer Borçlarını Ödemzlerse Gerekeni Ben Yaptım Sadece Bu Kaldı Lüten Yaparmısınız @Rosenrot @Switcher Belki Siz Yaparsınıaz Ben Forumda Sizden Başka İyi Skript Yazan Tanımadım Belki Vardır Bilmem Ama Bi Bakarmısnz Yinede Yardımcı Olursanız Ne Mutlu Size :)

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Banka skripti istemişsin sen fakat iConomy ile yapılması kolay değil buglu kendine ait para skriptin var mı?