on rightclick with wheat:
open chest with 1 rows named "&easffasf" to player
wait 3 ticks
format slot 4 of player with chicken head named "&cDönüş" to close then run [make player execute command "top-dönüs"]
command /top-dönüs:
trigger:
disguise player as chicken
türkçe karakterleri kaldırır mısınKod:on rightclick with wheat: open chest with 1 rows named "&easffasf" to player wait 3 ticks format slot 4 of player with chicken head named "&cDönüş" to close then run [make player execute command "top-dönüs"] command /top-dönüs: trigger: disguise player as chicken
Umbaska + ProtocoLib gerekir , çalışırmı bilmem.
niye ki türkçe karakter sorun olmaz ?türkçe karakterleri kaldırır mısın
tamam kardeşim çalıştı eywniye ki türkçe karakter sorun olmaz ?
de kardeşim tavuga dönüşmüyor execute console command "/disguise %player% chicken" ide denedim yaptım olmadıtamam kardeşim çalıştı eyw
execute console command "disguise %player% chicken" şöyle denetamam kardeşim çalıştı eyw
de kardeşim tavuga dönüşmüyor execute console command "/disguise %player% chicken" ide denedim yaptım olmadı
yok olmadı :/execute console command "disguise %player% chicken" şöyle dene
türkçe karakterleri kaldırır mısın
Hocam düşüncen yanlış insanlara yardım etmek istemiyorsan post kasma milletin iyi bir skripter olması zorunlu değil burdaki kodu diger kodlarla birleştirip daha iyi skript çıkartıp sunanlarıda iyi bilirimhocam gerçekten çok sinirleniyorum yani herşeyi başkasından beklemeyi nekadar çok seviyorsunuz ya bi zahmet sen deiştiriver aslında burda size kod yazmamız çok saçma sadece yol göstermemiz lazım bazı şeyleride siz yapın yani ya server açıcaksın ve türkçe karakterleri bir koddan kaldırmayı bilmiyorsan yapma yani bu işi.
Hocam düşüncen yanlış insanlara yardım etmek istemiyorsan post kasma milletin iyi bir skripter olması zorunlu değil burdaki kodu diger kodlarla birleştirip daha iyi skript çıkartıp sunanlarıda iyi bilirim