[SK] İstek

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar buğdaya sağ tıklayınca bi menü açılcak orda tavuk kafası olcak ona tıklayınca tavuğa dönüşücez ?
SKRİPT

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod:
on rightclick with wheat:
    open chest with 1 rows named "&easffasf" to player
    wait 3 ticks
    format slot 4 of player with chicken head named "&cDönüş" to close then run [make player execute command "top-dönüs"]
command /top-dönüs:
    trigger:
        disguise player as chicken

Umbaska + ProtocoLib gerekir , çalışırmı bilmem.

HEXAGON73

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on rightclick with wheat:
    open chest with 1 rows named "&easffasf" to player
    wait 3 ticks
    format slot 4 of player with chicken head named "&cDönüş" to close then run [make player execute command "top-dönüs"]
command /top-dönüs:
    trigger:
        disguise player as chicken

Umbaska + ProtocoLib gerekir , çalışırmı bilmem.
türkçe karakterleri kaldırır mısın

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
türkçe karakterleri kaldırır mısın

hocam gerçekten çok sinirleniyorum yani herşeyi başkasından beklemeyi nekadar çok seviyorsunuz ya bi zahmet sen deiştiriver aslında burda size kod yazmamız çok saçma sadece yol göstermemiz lazım bazı şeyleride siz yapın yani ya server açıcaksın ve türkçe karakterleri bir koddan kaldırmayı bilmiyorsan yapma yani bu işi.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam gerçekten çok sinirleniyorum yani herşeyi başkasından beklemeyi nekadar çok seviyorsunuz ya bi zahmet sen deiştiriver aslında burda size kod yazmamız çok saçma sadece yol göstermemiz lazım bazı şeyleride siz yapın yani ya server açıcaksın ve türkçe karakterleri bir koddan kaldırmayı bilmiyorsan yapma yani bu işi.
Hocam düşüncen yanlış insanlara yardım etmek istemiyorsan post kasma milletin iyi bir skripter olması zorunlu değil burdaki kodu diger kodlarla birleştirip daha iyi skript çıkartıp sunanlarıda iyi bilirim

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Hocam düşüncen yanlış insanlara yardım etmek istemiyorsan post kasma milletin iyi bir skripter olması zorunlu değil burdaki kodu diger kodlarla birleştirip daha iyi skript çıkartıp sunanlarıda iyi bilirim

kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun benim kastettiğim şeyle senin dediğin arasında bir bağlantı bile yok