kardeşim sadece sordum kusura bakma sinir ettiysem özür dilerimYeter Bilmiyorlae İşte Ne Zorluyorsun Neden Konu Spamı Yapıyorsun Yeter!
@xUmutAuthors @Nano_Sensei @Adragos
tamam forumda yeniyimde kusura bakmayınBak Konu 1 Kere Açılır Sonra Güncel Diye Güncellenir 3-4 Kere Açmak Konu Spamına Girer Ve Yasaktır
Yardım Edeceğim Ancak Söylediklerinden Pek Fazla bir şey Anlamadım.tamam forumda yeniyimde kusura bakmayın![]()
kardeşim mesela WORLD dünyasındaki yazılan yazı LOBBY dünyasında gözükmeyecek ama WORLD da gözükecekYardım Edeceğim Ancak Söylediklerinden Pek Fazla bir şey Anlamadım.
BungeCord Kur Onunla Yapilabilirkardeşim mesela WORLD dünyasındaki yazılan yazı LOBBY dünyasında gözükmeyecek ama WORLD da gözükecek
skriptle olamaz mı yaniBungeCord Kur Onunla Yapilabilir
on chat:
if player is in world "Lobi":
cancel event
send "[Lobi]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players
else:
if player is in world "World":
send "[PVP]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players
Lagdan Öyle Oldu KaldırdımBuda Mesaj Spamına Girer
![]()
özür dilerim forumda yeniyimde sağol deneyecemAbi 2 saattir aynı konuyu açıyorsun ya spam yapma artık. Banlancaksın.
Kod:on chat: if player is in world "Lobi": cancel event send "[Lobi]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players else: if player is in world "World": send "[PVP]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players
kardeş serverimde XKBM skriptide var senle nasıl iletişime geçebilirimAbi 2 saattir aynı konuyu açıyorsun ya spam yapma artık. Banlancaksın.
Kod:on chat: if player is in world "Lobi": cancel event send "[Lobi]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players else: if player is in world "World": send "[PVP]&a&l%player% &5&k//---> &b&l%message%" to all players
Bu arada "Forum Kuralları" okuyun derim.özür dilerim forumda yeniyimde sağol deneyecem