[SK] İstekleriniz?

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar ,
Uzun süredir yoktum,
İstek skriptlerinizi yazarsanız sevinirim,
Yapabileceklerimi yaparım.
Dalga , trolluk yapmayınız.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kişi "a" yazdığı zaman yatay bir biçimde 4 yatay tarafı cehennem taşlarıyla olucak cehennem taşlarıa alev gelicek yukarıdan şimşekler çıkıcak tepeden cehennem köpekleri gelicek son hızla en yakındakine target atıcaklar 6 saniye sonra her şey eski haline dönücek hava kararıcak bu arada

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kişi "a" yazdığı zaman yatay bir biçimde 4 yatay tarafı cehennem taşlarıyla olucak cehennem taşlarıa alev gelicek yukarıdan şimşekler çıkıcak tepeden cehennem köpekleri gelicek son hızla en yakındakine target atıcaklar 6 saniye sonra her şey eski haline dönücek hava kararıcak bu arada
Yemin ediyorum okurken sıkıldım :(

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İsteklerin konu açılarak istenmesi daha iyi. Forumun şeklini değiştireceği için bende buna benzer bir konu açmadan önce @Hsbas 'a sordum oda konu açılması daha iyi dedi.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler, biliyorduk tekrar öğrendik. :S
Bende konuyu açan kişinin sen olduğunu (!) öğrendim teşekkürler. :)

Tamam, taktiğiniz güzel ama geliştirmeniz lazım. :p
270 mesajımdan en fazla 30'u gereksizdir belki. Post kasmak istesem 1 ekimden şuana kadar 4-5 katını kasardım. Zaten gereksiz mesaj atmaya da üşeniyorum çünkü zaman kaybı. Sanki rütbe alınca bir şey değişecek, daha değerli şeyler var. Hadi sana kolay gelsin.

Son düzenleme:

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Büyün oyunculara her 2 dakikada 1 tane elmas verilmesi. Çok kolay.
Kod:
every 2 minutes:
    loop all players:
        give 1 diamond to loop-player

Hani cehennem taşlarını ateşi anlarım da cehennem köpekleri ne abi :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
paralı asker skripti yapabilir misin (kendi local sunucum var başkası girmiyor sadece ben varım o yüzden parayla yaptır demeyin adam yaparsa artık kendi isteğine bağlı)