Yemin ediyorum okurken sıkıldımKişi "a" yazdığı zaman yatay bir biçimde 4 yatay tarafı cehennem taşlarıyla olucak cehennem taşlarıa alev gelicek yukarıdan şimşekler çıkıcak tepeden cehennem köpekleri gelicek son hızla en yakındakine target atıcaklar 6 saniye sonra her şey eski haline dönücek hava kararıcak bu arada
Teşekkürler, biliyorduk tekrar öğrendik.İsteklerin konu açılarak istenmesi daha iyi. Forumun şeklini değiştireceği için bende buna benzer bir konu açmadan önce @Hsbas 'a sordum oda konu açılması daha iyi dedi.
Bende konuyu açan kişinin sen olduğunu (!) öğrendim teşekkürler.Teşekkürler, biliyorduk tekrar öğrendik.![]()
270 mesajımdan en fazla 30'u gereksizdir belki. Post kasmak istesem 1 ekimden şuana kadar 4-5 katını kasardım. Zaten gereksiz mesaj atmaya da üşeniyorum çünkü zaman kaybı. Sanki rütbe alınca bir şey değişecek, daha değerli şeyler var. Hadi sana kolay gelsin.Tamam, taktiğiniz güzel ama geliştirmeniz lazım.![]()
Tamam, taktiğiniz güzel ama geliştirmeniz lazım.Bende konuyu açan kişinin sen olduğunu (!) öğrendim teşekkürler.![]()
Fazla takma @Blueyescat ' i biraz egoist ve herşeyi bildiğini sanan bir çocuk tur da kendisi ^^Tamam, taktiğiniz güzel ama geliştirmeniz lazım.![]()
Büyün oyunculara her 2 dakikada 1 tane elmas verilmesi. Çok kolay.
every 2 minutes:
loop all players:
give 1 diamond to loop-player
Hani cehennem taşlarını ateşi anlarım da cehennem köpekleri ne abiKişi "a" yazdığı zaman yatay bir biçimde 4 yatay tarafı cehennem taşlarıyla olucak cehennem taşlarıa alev gelicek yukarıdan şimşekler çıkıcak tepeden cehennem köpekleri gelicek son hızla en yakındakine target atıcaklar 6 saniye sonra her şey eski haline dönücek hava kararıcak bu arada
qöpeq ve qoquluq candır zamqi ^^Kod:every 2 minutes: loop all players: give 1 diamond to loop-player
Hani cehennem taşlarını ateşi anlarım da cehennem köpekleri ne abi![]()
Kod:every 2 minutes: loop all players: give 1 diamond to loop-player
Kızgın ve ateş efekti çıkan köpekler yapHani cehennem taşlarını ateşi anlarım da cehennem köpekleri ne abi
Olur, hatırlamamışımgive 1 diamond to all players
Olmaz mı O.o