MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
artislik yapmasaydın keşke. skript isteyen konu açar. (haa gelipte bi moderatör bunu dediğim için uyarı yaparsa, hakkımı helal etmem. çünkü adam artistlik yapıyor)

hadi tavuğu spawn ettin, yaw güzel kardşeim nasıl tavuk sana item atsın hemde sürpriz :) mantıklımı?
Ah ah..
Sk istek konusu açmak artistlik mi oluyor ağlattın kardeş..(Gerçi ben öğrenirken hiç açmamıştım bu yeni moda herhalde :hmm:)
Bu tarz şeyler yapmak artistlik değil, olsa bile konuyu açan kişinin amacı bir şeyler öğrenmek.
Neden artistlik dedin şimdi buna? Beynim yandı. :(

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
etrafımda siyah ve beyaz yünlerden bir spiral oluşturmanı istiyorum :'/

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
post kasmayı 2 nizde bırakın kardeşim. moderatöerlere gerekli reporları ettim. gereknler yapılacaktır umarım.
Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması

Uygunsuz içerikler rapor edilmeli. Bu tür içeriklerin "rapor edildi" ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara "rapor edildi" ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.
Nedense üzüldüm şimdi. :(

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lol skripti yaz tüm herolar olcak ama base felan otomatik yapılcak minyonlar 3d olacak gerçekçi sonra heroların skinleri de olacak kulelerden şekil ışıklarla hasar şeysi olacak skillerde gerçek hareketler yapıcak