NoxusNetwork

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Al sana master yi :D
Kod:
rigtclick on coal:
    if coal named "&4Base":
        wait 8 seconds
        tp %player% #basenin kodu

#Master yi tamamen yapamadım ama
rightclick on stone sword:
    if stone sword named "&4Alfa Vurusu":
    #bu q su ama nasıl yapacagimi bilemedim

rightclick on paper:
    if paper named "&4Meditasyon":
        wait 3 seconds
        heal player

rightclick with wooden sword:
    if wooden sword named "&4E Skilinin adini unuttum :D":
        remove wooden sword from player
        give a diamond sword to player
        wait 3 seconds
        remove diamond sword from player
        give a wooden sword to player

rightclick with sugar:
    if sugar named "&4Ultisinide unuttum :D":
        apply swiftness 3 to player

@Nano_Sensei Kusura bakma bilader sinirliyimde bugün biraz üstte kodladım bitane bakarmısın ? Belki seversin :p

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm @NoxusNetwork ben böyle serverimin daha çok canlı olmasını istiyorum. Canlı derken, mesela birisi bana küfür etti. Ama ben oyuncularımı çok fazla ileri gitmedikçe banlamak istemiyorum. O yüzden böyle bir şey planlıyorum.Şimdi diyelim adamın adı Ahmet. Ge buraya Ahmet. Ahmet yanıma geldi. Şimdi ben boş el ile yada farklı bir nesneyle Ahmet in üzerine sağ tıkladım. Yada /gazap Ahmet yazdım ve Ahmet in üzerine kızıltaş bloğu, cehennem taşı ve kırmızı yünden oluşan genişliği 7-8 falan olan yuvarlak bir cismin(Yuvarlak dediğim world edit ile yaparız ya//hsphere <blok> <genişlik> böyle bir şey) Ahmetinüzerine düşmesini, Ahmetin ölmesini, ve Ahmetin tüm itemlerinin yere düşmesini ve birdahaalamamasını istiyorum. Ayrıca yuvarlak cismindüştüğü yerde aynı bloklardan oluşan kücük bir çukur olmasını istiyorum. Bu seferde cehenem taşları alev olsun. Böyle bir şey yapabilirmiyiz

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Al sana master yi :D
Kod:
rigtclick on coal:
    if coal named "&4Base":
        wait 8 seconds
        tp %player% #basenin kodu

#Master yi tamamen yapamadım ama
rightclick on stone sword:
    if stone sword named "&4Alfa Vurusu":
    #bu q su ama nasıl yapacagimi bilemedim

rightclick on paper:
    if paper named "&4Meditasyon":
        wait 3 seconds
        heal player

rightclick with wooden sword:
    if wooden sword named "&4E Skilinin adini unuttum :D":
        remove wooden sword from player
        give a diamond sword to player
        wait 3 seconds
        remove diamond sword from player
        give a wooden sword to player

rightclick with sugar:
    if sugar named "&4Ultisinide unuttum :D":
        apply swiftness 3 to player

@Nano_Sensei Kusura bakma bilader sinirliyimde bugün biraz üstte kodladım bitane bakarmısın ? Belki seversin :p
yanlış olmuş. " if sugar named "asd" " diyemezsin. neyin adı olduğunu yazmamışsın türkçe düşünülünce bu hatalar ortaya çıkar :)
Kod:
rightclick with sugar:
    name of player's tool is "Ulti":

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm @NoxusNetwork ben böyle serverimin daha çok canlı olmasını istiyorum. Canlı derken, mesela birisi bana küfür etti. Ama ben oyuncularımı çok fazla ileri gitmedikçe banlamak istemiyorum. O yüzden böyle bir şey planlıyorum.Şimdi diyelim adamın adı Ahmet. Ge buraya Ahmet. Ahmet yanıma geldi. Şimdi ben boş el ile yada farklı bir nesneyle Ahmet in üzerine sağ tıkladım. Yada /gazap Ahmet yazdım ve Ahmet in üzerine kızıltaş bloğu, cehennem taşı ve kırmızı yünden oluşan genişliği 7-8 falan olan yuvarlak bir cismin(Yuvarlak dediğim world edit ile yaparız ya//hsphere <blok> <genişlik> böyle bir şey) Ahmetinüzerine düşmesini, Ahmetin ölmesini, ve Ahmetin tüm itemlerinin yere düşmesini ve birdahaalamamasını istiyorum. Ayrıca yuvarlak cismindüştüğü yerde aynı bloklardan oluşan kücük bir çukur olmasını istiyorum. Bu seferde cehenem taşları alev olsun. Böyle bir şey yapabilirmiyiz
ByNovem den Gördün heralde onun plugini var krhn kodlamasti lanet plugini yazınca çıkıyor zaten