BurakCG
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Op Değilsen Büyük Bi İhtimalle Perm'lerle alakalıdır.yetkiniz yok diyor acaba TuSke ile mi alakalı
Op Değilsen Büyük Bi İhtimalle Perm'lerle alakalıdır.yetkiniz yok diyor acaba TuSke ile mi alakalı
Yani ben opyim ama adamlar açılmıo permlere yazılcak perm kodu ney biliyorumusunOp Değilsen Büyük Bi İhtimalle Perm'lerle alakalıdır.
Eklentiler kurulu mu ??Ekli dosyayı görüntüle 48303
Sorun nerde acaba ?
Bende yetkin yok diyor tuske ilemi alakalıTuSKe içeren bir çalışma ilgimi çekti![]()
Bende yetkin yok diyor tuske ilemi alakalıTuSKe içeren bir çalışma ilgimi çekti![]()
evet .Eklentiler kurulu mu ??
Kullandığınız kod "Hologramlı Kod" bu hologramlı koddaEkli dosyayı görüntüle 48303
Sorun nerde acaba ?
Güle güle kullanınEfsanesein Hocam Bazı X FOrumlarında aynısı parayla satılıyor teşekkürler dolandırılacaktım
Perm ile alakalı bir durum yok, kurulumu doğru yaptığınızdan emin olun.Bende yetkin yok diyor tuske ilemi alakalı
Bende yetkin yok diyor tuske ilemi alakalı
TeşekkürlerTuSKe içeren bir çalışma ilgimi çekti![]()
Bende gayet düzgün bir şekilde çalışıyor, Sizdeki sorunu anlamadım malesef6. Satırda Hata var create gui with virtual chest inventory: Tuske skRayFall Hologram Plugini Var
En yakın zamanda jarları ile birlikte upload edip koyarım.Hata bu sunucu sürümü 1.11 (orjinalinde create biliyorum öylede çalışmadı)![]()
Parayı veriyor dostum onda problem yok fakat göremezsiniz çünkü 0.1 saniye yapsam bile görülmüyor bug çıkıyor o yüzden gözükmüyor yaniTuSKe'nin son sürümünü yükleyince çalıştı. Teşekkürler başarılı skript. Birde 3.sünü açtığın zaman parayı göremeden kayboluyo.