on break of lapis ore:
if chance of 1%:
give 1 sunflower named "&c&lTK PARASI" to player
send "&7> &bLapis &akazarken &c&lTK PARASI &adüştü."
if olmasına gerek yok.
'chanceof' olmuş space koymayı unutmuşsun büyük ihtimal tek sorun bu give sunflower da olabilir.'a' olmasına gerek yok diye biliyorum.
'chance of %1'
On onun event olduğunu belirtmiyormu zaten?Tasarrufçu biri daha ,
Hahah. Bunu her yerde belirtmek zorunda mısınız ?
Tasarruf hiçbir işe yaramaz..
İstediğim şekilde yazarım, Sanane ?
İster if koyarım ister koymam "if olmasına gerek yok" demene gerek yok.
Sonuçta skript çalışıyor mu ? çalışıyor. Ben hiç skriptte if kullanmayın diye bi uyarı görmedim daha ?
Sonuçta ikiside aynı işlemi yapıyor.
Şimdi biride çıkıp on olmasına gerek yok diyip tasarruflu halini atacak.
Tasarruf demi, 2 harf silince sunucu uçuyor woo
% işareti 1 den sonra olacaktı.
Yani ben "on break:" yerine "break:" yazsamda yinede "on" koyuyor oraya.Skript çalıştırırken gene o ifi oraya koyuyor, tabi bazı arkadaşlar bunu anlayamayacak kadar aciz.
Aslında if'i sen koyarsan skript daha akıcı çalışır.
@Minecraftplayerr sorunu önceden cevaplamışYani ben "on break:" yerine "break:" yazsamda yinede "on" koyuyor oraya.
Hmm, yeni öğrenmiş oldum
Peki skriptte neleri yazmanın gereksiz olduğunu anlatan bir konu varmı bu forumda?
On onun event olduğunu belirtmiyormu zaten?
On olmadanda skript onun event olduğunu anlayabiliyormu?
Güzel. Yani "if tool name is" yada "tool name is" yazarsak fark yokAnlayabiliyor , fakat bunlar sadece yazım kolaylığı. tasarruf falan yok ortada yazan kişi nasıl yazıyosa öyle yazar. işlem aynı yani.
Tasarruf derken dosya boyutundan tasarruf diyorlar :/Anlayabiliyor , fakat bunlar sadece yazım kolaylığı. tasarruf falan yok ortada yazan kişi nasıl yazıyosa öyle yazar. işlem aynı yani.
Bir ara bir sürü skript toplamıştım.Tasarruf derken dosya boyutundan tasarruf diyorlar :/
Tasarruf derken dosya boyutundan tasarruf diyorlar :/
Güzel. Yani "if tool name is" yada "tool name is" yazarsak fark yok
Bende önceden bunun çok gerekli bir şey olduğunu sanıyordum.
Hatta bu nedenle senle kavga ettik, çok iyi hatırlıyorum![]()