SK- Level Sistemi

UlasBuyukdag31

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım değil adam. Sadece mantıksız/saçma cevapları görünce "bazıları" adına utanıp hatasını vurguladım.

Ben böyle bir sistem kodladığımı söylemedim. Konuyu güzel çarpıtıyorsun.
[emoji23] Güzel Yalan! Fakat pek inandırıcı gelmedi. MANTIKSIZ OLAN TEK ŞEY 2 KİŞİ ARASINDA Kİ BİR OLAYA KARIŞMAN.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UlasBuyukdag31

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım değil adam. Sadece mantıksız/saçma cevapları görünce "bazıları" adına utanıp hatasını vurguladım.

Ben böyle bir sistem kodladığımı söylemedim. Konuyu güzel çarpıtıyorsun.
Ayrıca madem böyle bir sistem kodlamadın. Benle arkadaşın arasına girmiyeceksin. Ne yetkilisinin forumda nede başka bir şey sıradan Bi üyesin.

UlasBuyukdag31

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"İnan Bana" senin o emojilerin de gerçekteki halinle alakalı değil. 2 kişi arasında bir olay dediğin tamamen açık bir forumda yaptığınız anlamsız tartışma. Sana daha ne desem bilemedim.

Ben öyle yetkili, sıradan üye gibi şeylere takılmam. Kullanıcıların insan olduğunu farz ederek yorumda bulunuyorum.
Konuya girmem için de sistem kodlamama da gerek yok. Siz 2 nizde sistem kodlamadan başlamadınız mı zaten tartışmaya ?
Ona bakarsan sende o adamın yaptığı eleştiriye yorumda bulunarak konunun sahibi ve eleştirmen arasına girdin.
Senin dediğin gibi "sıradan bir üyesin/üyeyiz" Hani çok önemli ya yetkin olması.

Emoji kullanmam seni ilgilendirmez.Kullanıcıları insan olduğunu farz etmene gerek yok hayvanlar İnternet kullanamaz [emoji39] Hem kullanıcıların kendini savunmabilme iradeleri var.Bende bu sistemden kodladım daha değişik bir şekilde. Burda bizim Selma teyze gibi seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokman ayrı bi saçmalık.

UlasBuyukdag31

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"İnan Bana" senin o emojilerin de gerçekteki halinle alakalı değil. 2 kişi arasında bir olay dediğin tamamen açık bir forumda yaptığınız anlamsız tartışma. Sana daha ne desem bilemedim.

Ben öyle yetkili, sıradan üye gibi şeylere takılmam. Kullanıcıların insan olduğunu farz ederek yorumda bulunuyorum.
Konuya girmem için de sistem kodlamama da gerek yok. Siz 2 nizde sistem kodlamadan başlamadınız mı zaten tartışmaya ?
Ona bakarsan sende o adamın yaptığı eleştiriye yorumda bulunarak konunun sahibi ve eleştirmen arasına girdin.
Senin dediğin gibi "sıradan bir üyesin/üyeyiz" Hani çok önemli ya yetkin olması.
Sana inanmama gerek yok, Usta bi yalancısın. Sana cevap yazma da ayrı Bi saçmalık. 'Köşende ağla'

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim konuşamıyor tarzı kelime kullanmışsında baydın artık cevap vermek istemiyorum sana, hani cidden bi insan bu kadar kendi yazdıklarıyla çelişemez ama sen bi farklısın.

Ayrıca bu kişiyide tanımıyorum ts skype verdim geldiğin yok hala kelime oyunu yapıp ebelemece oynuyorsun hadi bak forumunada toy arkadaşlarınla oyna.

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
GÜNCEL ++

Sistem günceldir,yenilikleri aşağıda bulabilirsiniz.

1-)Belirli levellere göre ödül eklendi.

2-)Belirli levellere göre rütbe eklendi.

3-)Bir mob ve ya oyuncu öldürünce %5 şansla 1 adet elmas vermesi eklendi.

4-) /debug komutu eklendi,bütün alınan ödülleri sıfırlar.Yanlışlıkla kullanılması sonucunda mesela 50 level ise bile 10 elmas ödülünü alabilir.Bu yüzden o komutu bilinçsiz kullanmayın.

UFAK BİR GÜNCELLEMEYDİ BUDA DAHA FAZLA FİKİRLERİNİZ VARSA YAZINIZ.

Fikiri için @Svml 'a teşekkürler.

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
exp sistemi ekleyebilirsin leveller bu şekilde atlanabilir exp toplayınca level alır ve her levelde istenilen exp artar.

Şimdi güzel olmuş artık alınıp kullanılabilir yukarıda dediğimide eklersen daha iyi tr de piyasada yok bildigim kadarıyla yani ben kullanıyorum kendi yazdığımı dediklerim var fakat paylaşılmış piyasada yok senin için iyi olur.