options:
s: &bLapis # Sunucu ismini yazin
k: &bTebrikler Servet 1 Kazma Kazandın # Servetli kazma verince yazilcak mesaj
k2: &bTebrikler Servet 2 Kazma Kazandın # Servet 2 li Kazma Verince Yazilcak Mesaj
on break of 21:
trigger:
if {kirdi.%player%} is greater than 299:
give 1 diamond pickaxe named "&eHediye" fortune:1 to player
send "{@s} {@k}"
else:
add 1 to {kirdi.%player%}
if {kirdi.%player%} is greater than 499:
give 1 diamond pickaxe named "&eHediye" fortune:1 to player
send "{@s} {@k}"
on join:
if {kirdi.%player%} is not set:
set {kirdi.%player%} to 0
kazma deil normal etki olarak kazanacak bende bunu biliyorum ama sagolun genedeŞunu bi dene ama emin değilim.
PHP:options: s: &bLapis # Sunucu ismini yazin k: &bTebrikler Servet 1 Kazma Kazandın # Servetli kazma verince yazilcak mesaj k2: &bTebrikler Servet 2 Kazma Kazandın # Servet 2 li Kazma Verince Yazilcak Mesaj on break of 21: trigger: if {kirdi.%player%} is greater than 299: give 1 diamond pickaxe named "&eHediye" fortune:1 to player send "{@s} {@k}" else: add 1 to {kirdi.%player%} if {kirdi.%player%} is greater than 499: give 1 diamond pickaxe named "&eHediye" fortune:1 to player send "{@s} {@k}" on join: if {kirdi.%player%} is not set: set {kirdi.%player%} to 0
söyleki simdi bir oyuncuNasıl yani anlamadım daha açık anlatırsan belki yapabilirim
effect olarak kazma olarak deil veya farklı birsey olurmu ?söyleki simdi bir oyuncu
200 tane lapis kırınca (burak) wgsinde ona servet 1 verecek verya acele 1 bunu nsl yapabiliriz
on break of 21:
trigger:
if {girdi.%player%} is 1:
clear drops
drop 6 blue ink sack
else:
if {kirdi.%player%} is greater than 499:
if {girdi.%player%} is 1:
clear drops
drop 8 blue ink sack
on join:
if {kirdi.%player%} is not set:
set {kirdi.%player%} to 0
on entering of region "lapis":
set {girdi.%player%} to 1
send "&bSunucuIsmi &6Lapis Alanina Girdin, Otomatik Olarak Servet 1 Ile Kazicaksin"
else:
set {girdi.%player%} to 1
send "blabla servet 2 ile kazicaksin"
on leaving of region "lapis":
set {girdi.%player%} to 0
send "&bSunucuIsmi &6Lapis Alanindan Ciktin, Otomatik Olarak Servet Etkin Kaldirildi"
Her saniye kontrol etmesine ne gerek var ki ? On entering of region / On leaving of region kodları yok muAcele (kodu 3) vermesini istiyor sanırım.
Her saniye region kontrol etme lag yapıcaktır bu yüzden. Hep kalsa iyi olur bence.
Az bir ingilizcen varsa ki bence vardır boşluk hatalarında gerekli olan 12boşluk gerekli 20boşluk var falan filan dediğini görüp onları silebilirsin: Dbkl bir denim belki
ben yanlıs yapmısımdır
tabları gerimi alcam ilerimisasırdım
wildskript yok dur eklimSkquery ve Wildskript yükle.
orda 16Az bir ingilizcen varsa ki bence vardır boşluk hatalarında gerekli olan 12boşluk gerekli 20boşluk var falan filan dediğini görüp onları silebilirsin: D