jackopmackop
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bence tek kelimeyle muhteşem olmuş, teşekkürler
Son düzenleme:
Konuyu daha önceden görmüştüm ancak umursayıp umursamamak arasında kalmıştım. Şimdi baktım koda. Görünüş açısından skript bayaa güzel olmuş. Ancak biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum.Bazı yerlerde gereksiz kodlar var seni @Minecraftplayerr 'in disk tasarrufu ile baş başa bırakıyorum.Bunun dışında skript güzel ve başarılı.
on death of mob:
attacker is player
add 1 to {%victim%::%attacker%}
Kutuya ve artı basmaya çok fazla satır harcamışsın. Invoke Subroutine öğrenmeni tavsiye ederim. Başarılar.
Beni de etiketle ^^
Taglist'e Ekler misin ?![]()
Beni etiketleyebilirsin. 1000 satır biraz fazla ve gereksiz olsada gayet başarılı buldum
Bazı yerlerde gereksiz kodlar var seni @Minecraftplayerr 'in disk tasarrufu ile baş başa bırakıyorum.Bunun dışında skript güzel ve başarılı.
Olum benim sunucumu batırmaya mı çalışıyorsunuz
Neden durmadan mt2 skripti paylaşıyorsunuz
Daha açılmadan batacak sunucum :C
Hileyi gördüğüm anda videoyu kapattım.
Bari video çekerken kapasaydın hileyi..
Disk tasarrufu: 35/100
Dış güzellik: 78/100
İç güzellik: 70/100
Genel: 65/100 - "Metin2 Tarzı Skript" puanlamayı geçen birkaç skript arasında.
Konuyu daha önceden görmüştüm ancak umursayıp umursamamak arasında kalmıştım. Şimdi baktım koda. Görünüş açısından skript bayaa güzel olmuş. Ancak biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum.
Koda baktığımda 912. satırdan itibaren mob ölme ayarlarını yapmışsın. Olayı bence fazla uzatmışsın. Şöyle kısaltabilirsin (27 satır yerine 3 satır):
(Orjinal: 1.061 bayt, disk tasarruflu: 77 bayt (Yaklaşık 1000 bayt tasarruf yapıldı.))
Kod:on death of mob:Kod:attacker is player add 1 to {%victim%::%attacker%}
(Konuya beni etiketlemenize gerek yok, zaten bildirim geliyor. Eğer aşırı iyi bir skript varsa beni kesinlikle etiketleyin.)
Eve Gidince Güncellerim Tahmini Yarın Tatildeyimde K.bVideoya Telif GelmişGünceller misiniz ?
Evdeyim şu an Baktım Ama Videoda Sıkıntı Yok Güncellememede Gerek YokVideoya Telif GelmişGünceller misiniz ?
Yukarıdada Açıklama Yaptım Ben Minecraft Oynamıyorum Sadece Skript / Java / Build YapıyorumHuzuni best![]()
Videoyu Müziksiz Bi Şekilde Yapmanı Tavsiye EderimEve Gidince Güncellerim Tahmini Yarın Tatildeyimde K.b
Video baştan çekip yüklemem gerekiyor dimi
Evdeyim şu an Baktım Ama Videoda Sıkıntı Yok Güncellememede Gerek Yok
Biraz Cızırtı Cıkıyorda Ondan Müzik EkliyorumVideoyu Müziksiz Bi Şekilde Yapmanı Tavsiye Ederim
Çok TeşekkürlerGüzel Skript Ama Huzuni Kullanmanı Beğenmedim
Onay Eklersen Daha Güzel Olabilir Örn.
+9 Basmak İstermisin? /Evet Veya /Hayır YAZ
Böylede Güzel