Devam Ediyimmi ?

• Devam

• Bu Kadar Yeterli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni etiketleyebilirsin. 1000 satır biraz fazla ve gereksiz olsada gayet başarılı buldum

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Dış güzellik: 78/100
İç güzellik: 70/100
Genel: 65/100 - "Metin2 Tarzı Skript" puanlamayı geçen birkaç skript arasında.

Bazı yerlerde gereksiz kodlar var seni @Minecraftplayerr 'in disk tasarrufu ile baş başa bırakıyorum.Bunun dışında skript güzel ve başarılı.
Konuyu daha önceden görmüştüm ancak umursayıp umursamamak arasında kalmıştım. Şimdi baktım koda. Görünüş açısından skript bayaa güzel olmuş. Ancak biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Koda baktığımda 912. satırdan itibaren mob ölme ayarlarını yapmışsın. Olayı bence fazla uzatmışsın. Şöyle kısaltabilirsin (27 satır yerine 3 satır):
(Orjinal: 1.061 bayt, disk tasarruflu: 77 bayt (Yaklaşık 1000 bayt tasarruf yapıldı.))
Kod:
on death of mob:
    attacker is player
    add 1 to {%victim%::%attacker%}

(Konuya beni etiketlemenize gerek yok, zaten bildirim geliyor. Eğer aşırı iyi bir skript varsa beni kesinlikle etiketleyin.)

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Kutuya ve artı basmaya çok fazla satır harcamışsın. Invoke Subroutine öğrenmeni tavsiye ederim. Başarılar.
Beni de etiketle ^^

Dedigini Ögrenicem - Etiketlerim -

Taglist'e Ekler misin ? :)

Tabikide

Beni etiketleyebilirsin. 1000 satır biraz fazla ve gereksiz olsada gayet başarılı buldum

Teşekkürler Evet Biraz Fazla Oldu Ama Yavaş Yavaş Düzelticem :D

Bazı yerlerde gereksiz kodlar var seni @Minecraftplayerr 'in disk tasarrufu ile baş başa bırakıyorum.Bunun dışında skript güzel ve başarılı.

Teşekkürler

Olum benim sunucumu batırmaya mı çalışıyorsunuz :(
Neden durmadan mt2 skripti paylaşıyorsunuz :(

Daha açılmadan batacak sunucum :C

o Kadarda Alakası Yok Metin2 Sunucusunda Jetonun Ne işi var :D Eminim Seninki Daha Güzel Olucak

Hileyi gördüğüm anda videoyu kapattım.
Bari video çekerken kapasaydın hileyi..

Hile Kullanıyorum Doğru Ama Ben Sunucuların Hiçbirinde Oynamıyorum Minecraftta Sadece Skript Kodluyorum Hilede Arada Build Yapmaya Çalışıyorum Orda Daha Kullanışlı Oluyor Ama Buildlerim Berbat Orası Ayrı :D

Disk tasarrufu: 35/100
Dış güzellik: 78/100
İç güzellik: 70/100
Genel: 65/100 - "Metin2 Tarzı Skript" puanlamayı geçen birkaç skript arasında.

Konuyu daha önceden görmüştüm ancak umursayıp umursamamak arasında kalmıştım. Şimdi baktım koda. Görünüş açısından skript bayaa güzel olmuş. Ancak biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum.

Koda baktığımda 912. satırdan itibaren mob ölme ayarlarını yapmışsın. Olayı bence fazla uzatmışsın. Şöyle kısaltabilirsin (27 satır yerine 3 satır):
(Orjinal: 1.061 bayt, disk tasarruflu: 77 bayt (Yaklaşık 1000 bayt tasarruf yapıldı.))
Kod:
on death of mob:
Kod:
    attacker is player
    add 1 to {%victim%::%attacker%}

(Konuya beni etiketlemenize gerek yok, zaten bildirim geliyor. Eğer aşırı iyi bir skript varsa beni kesinlikle etiketleyin.)

Sizden Böyle Bir Puan Almak Gerçekten Güzel Yakında Tasarruf Yapıp Güncelliyecegim

BurakCG

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Skript Ama Huzuni Kullanmanı Beğenmedim :(

Onay Eklersen Daha Güzel Olabilir Örn.
+9 Basmak İstermisin? /Evet Veya /Hayır YAZ

Böylede Güzel

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0