başka napabilirim?Çünkü sunucuya girdiği an giriş komutunu giremez.
on login:
if {variable.%player%} is not set:
wait 1 second
execute console command "/firstlogin %player%"
on join:
send "&cLütfen &e5 &csaniye içerisinde girişinizi yapın"
wait a second
send "&cLütfen &e4 &csaniye içerisinde girişinizi yapın"
wait a second
send "&cLütfen &e3 &csaniye içerisinde girişinizi yapın"
wait a second
send "&cLütfen &e2 &csaniye içerisinde girişinizi yapın"
wait a second
send "&cLütfen &e1 &csaniye içerisinde girişinizi yapın"
wait a second
if player is logged:
if {variable.%player%} is not set:
execute console command "/firstlogin %player%"
else:
kick player due to "&cGiriş yapmadın bro"
on login eventi on join eventi ile aynı işlevi görüyor diye biliyorum fakat deneyeyimDener misin ?Kod:on login: if {variable.%player%} is not set: wait 1 second execute console command "/firstlogin %player%"
böyle bir şey yapacaktım fakat ben direk kodun yazmasını istiyorum giriş yapıncaon join den sonra wait 5 seconds gibi bişi kullanabilirsin. Oyuncu 5 saniye içinde login yaptımı diye kontrol eder. Yazışmaya 5 Saniye içinde giriş yapın diye de mesaj atabilirsin böylece oyuncu haberdar olur. Sanırım kod böyle oluyor o zmn:
Kod:on join: send "&cLütfen &e5 &csaniye içerisinde girişinizi yapın" wait a second send "&cLütfen &e4 &csaniye içerisinde girişinizi yapın" wait a second send "&cLütfen &e3 &csaniye içerisinde girişinizi yapın" wait a second send "&cLütfen &e2 &csaniye içerisinde girişinizi yapın" wait a second send "&cLütfen &e1 &csaniye içerisinde girişinizi yapın" wait a second if player is logged: if {variable.%player%} is not set: execute console command "/firstlogin %player%" else: kick player due to "&cGiriş yapmadın bro"
denedim giriş yapmadan o komut işlediHmm forum bi deneyin bakalım ?
on command "login":
#wait a tick
if player is logged:
on command "login":
if player is logged:
cancel event
send "&cZaten giris yaptiniz!"
else:
wait a tick
if player is logged:
#Giris yapti
on authme login:
"on authme login:" kodu /login yada /register yapınca oluyor değil mi?Bu şekilde giriş yapmışkende giriş komutunu girerse çalışır. Sanırım böyle işine yarar. Eğer çalışmazsa wait a tick satırını aktifleştir.
PHP:on command "login": #wait a tick if player is logged:
Eğer wait koyman gerekirse wait koymadan oyuncunun zaten giriş yapmışken giriş komutunu girdiğini anlayabilirsin. Yani:
PHP:on command "login": if player is logged: cancel event send "&cZaten giris yaptiniz!" else: wait a tick if player is logged: #Giris yapti
Ya da kısaca SharpSK addonu ve AuthmeReloaded ile:
PHP:on authme login: