[SK] Particle

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sizden bir şey isteyecem.

Mesela belirli bir loc "0.0, 0.0, 0.0" gibi particle kodu var mı ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
particle bayağı sakat ya ben bunu kullanıyom

execute server command "/execute %player% - - - /particle smoke - - - 1 1 1 0.05 2000 %player%"

execute ile nerde oluşucağını belirliyosun yani /execute victim dersen kurbanda çıkıyo efekt diğer kısım ise;

/particle smoke - - - 1 1 1 0.05 2000 %player%

Smoke kısmına çıkıcak particleyi yazıyon, 1 1 1 kısmı x y z işte bildiğin boy, 0.05 kaç saniye durucağı 0.01 yaparsan çıktığı gibi yok olur mesela, 2000 kaç tane çıkıcağı ve %player% hedef

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
particle bayağı sakat ya ben bunu kullanıyom

execute server command "/execute %player% - - - /particle smoke - - - 1 1 1 0.05 2000 %player%"

execute ile nerde oluşucağını belirliyosun yani /execute victim dersen kurbanda çıkıyo efekt diğer kısım ise;

/particle smoke - - - 1 1 1 0.05 2000 %player%

Smoke kısmına çıkıcak particleyi yazıyon, 1 1 1 kısmı x y z işte bildiğin boy, 0.05 kaç saniye durucağı 0.01 yaparsan çıktığı gibi yok olur mesela, 2000 kaç tane çıkıcağı ve %player% hedef
Mesela oyuncunun kılıcının orda olacak. Onun locu ayarlayamadım. Tam loc nedir oranın ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten bi yolu yok on any move ilemi yapıcaksın bu dediğin şeyi on any move ile çıkan effecti diğer oyuncular göremiyor haberin olsun 3d texture ile yapiyolar yoksa lag yapar