[SK] Report Bildirim Sistemi GUI 1.8

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, sıkıldığım zaman yaptığım report bildirim sistemini sizlere tanıtacağım. Lütfen bug bulursanız veya hata bulursanız bana bildirin.

Skript Özellikleri:
  • Otomatik güncelleme denetleme sistemi.
  • Yetkili oyunda ise bildirim gider oyunda yoksa skript/logs içinde bir dosya oluşturur.
  • GUI sistemi ile daha şık bir tasarım.
  • Title mesajları & Chat mesajları
  • Report spam engeli ayarladığınız dakika boyunca bildirim gönderemezler.
Eklenmesini istediğiniz şeyler varsa yorum olarak yazın eklemeye çalışırım.

Skript ile ilgili resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hastebin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gereksinimler:
- SkyRayFall
- SkQuery
- Skript
- WildSkript

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Loop kullanılmadan çok kolay bir şekilde yazılabilirken, loop kullanıp laga sebebiyet verme amacını anlatabilir misin?

Ve her yetkisi olmayan oyuncu looplandığında yeni bir dosya oluşur :p.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Loop kullanılmadan çok kolay bir şekilde yazılabilirken, loop kullanıp laga sebebiyet verme amacını anlatabilir misin?

Ve her yetkisi olmayan oyuncu looplandığında yeni bir dosya oluşur :p.

Aslında bende bilmiyorum neden loop kullandığımı galiba o zaman o aklıma gelmişti.

RedEyeses

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba admin, mod falan bulunmadan bir işe yaramaz ayrıca '/report <player> <sebep>' orada sebepi vermemişsin ama sebep kısmında sebep yerine istediğinide yazabilir.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Galiba admin, mod falan bulunmadan bir işe yaramaz ayrıca '/report <player> <sebep>' orada sebepi vermemişsin ama sebep kısmında sebep yerine istediğinide yazabilir.

Dediğim gibi skript'i önceden yapmıştım ve düzelteceğimi hiç sanmıyorum. Yeni bir proje için uğraşıyorum pek fazlada zamanım olmuyor. Düzeltmek isteyen arkadaşlar düzeltebilir. veya skript yazanlardan biri düzeltip atabilir. Üzgünüm zamanım olmasa güncellerdim fakat cidden hiç zamanım yok.