[SK] SORU - Skriptte IGN Değişiyormu

Klostor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar sorum şu skript ile insanların kafasının üstündeki ismi değiştirebilirmiyiz yani başka kişilerim oyun içinden gördüğü isim chatteki değil eğer değiştirilebiliyorsa nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim bir yolu yoksa bile nicknamer tarzı plugin önerirsen,z sevinirim

@Rosenrot @Axel102 @Blueyescat @MhaWTHoR @Celebrex

Son düzenleme:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
NickNamer diye plugin vardı onu kullanabilirsin. Skript ile mümkün müdür bilmem.

Klostor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Umbaska ve NameTagEdit gerektirir.

Renk kodlarını kullanabilirsin.

Genel olarak:

Sadece prefix olarak:

Oyuncunun isim etiketini yazdırmak istersen:
peki bunu herkes oyuncunun kafasında görebilirmi
mesela onu şu şekildemi yaparım

Kod:
command /cnick [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            set name tag of player to "", "%arg 1%", ""
            send "Ismin degisti"

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim fakat bir sorun var nametagedit olmadan çalışmazmı bu nametagedit 1.8de çalışmıyor ?
NameTagEdit olmadan olmaz ama çalışması gerekiyordu..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradan Download Now butonuna tıkla indir. 1.5.2 - 1.8.x arası çalıştığı yazıyor konusunda ve bende görmüştüm önceden bir sunucuda...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
owner of plot mu... Çok garip :( Umbaskanın PlotMe desteği de var bir sorun çıkmış olmalı. Şu boş bıraktıklarını "&r" yaparak dener misin birde?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Maalesef çözümünü şuanlık bulamadım.. Anlaşılan Umbaskada sorun var. Tek aklıma gelen Umbaska son sürüm değilse son sürümü yükle.

Klostor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maalesef çözümünü şuanlık bulamadım.. Anlaşılan Umbaskada sorun var. Tek aklıma gelen Umbaska son sürüm değilse son sürümü yükle.
Son sürüm yüklü zaten yinede tesekkur ederim peki baska bir yolu varmıdır bunun skriple olmasi sart diil nicknamer plugini haric (oplarda sıkıntı cikariyor) her turlu oneriye acigim