Gereksiz skript, bunun hilesi mevcut ve bugsuz
Böyle saçma sapan skript için konu açman bile zaman israfı.
saçma filan demişsin de senin daha adını duymadım ben sk konusunda kardeşim sk yı bırak mc ' de duymadım eğer seninde sk filan yazıyorsan paylaş görelim insanlara örnek ol bunu ben mi diyeyim kardeşim. Ama ne yazık ki boş laf kalabalık dan başka bir şey değilsiniz emek vermiş düşünmüş hilesi mevcut derken sen bir şeyi kendi emeğin ile değilde kısa yoldan haleden tipler densin galiba gelip burada boş muhabbet yapma adam paylaşmış tamam mı ? Emek var eğer bu işte iyi isen ki sanmıyorum örnek ol eğer bu işin üstadı değilsen beğenmediysen yada gereksiz bulduysan " Kardeşim beğenmedim , gereksiz buldum ama emeğine sağlık " de. Tanımadığın insanlar ile konuşma şeklini hiç sevmedim ve hayattan alman gereken tonla ders olduğuna inanıyorum.
Konu için konuşacak olursak ; Sk bilgim .çok çok çok az ama bunda bir zorluk yok ki kardeşim benim ama senin sayende aklıma güzel fikirler geldi. Bu sk yı ekibimde geliştirip iyi bir yere getire biliriz teşekkürler ama daya yoğun kaynaklı , temeli bol olan şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Herkes böyle paylaşımlar açıyor sen ağırdan al ve bunca insanın içinde iftehar (övgü) almak istiyorsan iyi şeyler yap emeğine sağlık teşekkürler.