[SK] Süreli VIP! - v1.1fix2 - Yeni sistemlerin temeli atıldı,sorunlar düzeltildi! - Betadan çıktı!

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sonraki güncellemede sadece oplar bunu uygulayabilsin güvenlik için ayrıca help bölümü chestte yani gui miydi hatırlamıyorum öyle yaparsan şık gözükür. Tekrardan çok yararlı bir skript olmuş sağol.

Ayrıca;
/süreayarla <oyuncu> <süre> kısmında artık oyuncunun yeni süresini oluyor değilmi arttırılabilir ve azaltılabilir?

- 1 Aylık vermek isteyenler için dakika -
( 43200 )
Aynen istediğin gibi yeniden ayarlıyor süresini.
Skript gerçekten sağlam ._.
Teşekkürler :).

Kodu editlediğim anda sürede bug oluyordu,list mantığı ile işliyor süre sistemi şuanda,sorun yok.
Ufak tefek şeyler ekliyorum.

upload_2017-2-25_9-51-18.png

Fark etmediğim bir özellikmiş,en uzun süresi olandan en az süresi olana doğru listeliyor.

İsimli süreler ekleyebilecek,vip verirken onların ismini girerek hızlıca çeviri ile uğraşmadan vip verebileceksiniz.

her şey tamamlandı,süre saçmalığı devam ediyor.
Çözene kadar güncelleme yok.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skript fena değil, fakat GUI destekli olmasını isterdim. Farklı mod seçenekleri olabilirdi.

Kod:
if {gui.%player%} is true:
    open chest with 3 rows named "&a&lVIPTIMER" to player
else:
    send "&a&lVIPTIMER" to player

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript fena değil, fakat GUI destekli olmasını isterdim. Farklı mod seçenekleri olabilirdi.

Kod:
if {gui.%player%} is true:
    open chest with 3 rows named "&a&lVIPTIMER" to player
else:
    send "&a&lVIPTIMER" to player
Onuda yaparım,kolay o.
Süre sorunu düzelsin neler yapıcam neler..

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
zPermissions ile süreli vip verebilirken skript kodlamak, düşündürücü.
Türkiyede bana zPermissions kullanan 10 tane sunucu göster,skripti kodlamayı bırakıcam.
1.si Elfen'in sunucusu WTPrison,kaliteli iş yapmak istediği için onu kullanıyor.
Başka bir sunucu bilmiyorum kullanan.
Yiğit isimli arkadaş konusunu açmıştı,bende yapıyorum.

Süre sorununu düzeltmek ile uğraşıyorum halen,düzelttiğim an güncellemeyi atıcam.

Sorunu çözemediğim için süre mantığını çok farklı bir şekilde yapıyorum,az kaldı olucak inşallah.

Çözemediğim,anlayamadığım saçma bir hatadan dolayı süre sistemi ne yaparsam yapayım olmuyor.
Skripti yeniden,baştan yaratıcam.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Timespan kullanırsan rahat edersin.
Kod:
set {_time} to now
add 10 days 8 hours to {_time}
remove 5 days from {_time}
"%{_time}%"
difference between {_time} and now
Ayrıca kalan süre gösterimlerini ticklerden yıllara yapabilirsin. Nasıl yapacağın sana kalmış..

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Timespan kullanırsan rahat edersin.
Kod:
set {_time} to now
add 10 days 8 hours to {_time}
remove 5 days from {_time}
"%{_time}%"
difference between {_time} and now
Ayrıca kalan süre gösterimlerini ticklerden yıllara yapabilirsin. Nasıl yapacağın sana kalmış..
Bunları deneyeceğim şuanki halinde,teşekkürler.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skripti buga sokabilirsiniz sürenizin ne zaman 1 azalacağını hesaplayın ve azalmadigi surede swde kalın vipinizin suresi 1 bile olsa sınırsız olur . Saniye kaydı alması bu yüzden gerekli #issizlik

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skripti buga sokabilirsiniz sürenizin ne zaman 1 azalacağını hesaplayın ve azalmadigi surede swde kalın vipinizin suresi 1 bile olsa sınırsız olur . Saniye kaydı alması bu yüzden gerekli #issizlik
"swde kalmak" ne alaka anlamadım ama dediğinle alakası yok. Zaten yeni sistemi nasıl yapacağını anlarsa sunucu kapalı olsa bile süre devam eder.