NoPermission
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skript gerçekten sağlam ._.
Aynen istediğin gibi yeniden ayarlıyor süresini.Bir sonraki güncellemede sadece oplar bunu uygulayabilsin güvenlik için ayrıca help bölümü chestte yani gui miydi hatırlamıyorum öyle yaparsan şık gözükür. Tekrardan çok yararlı bir skript olmuş sağol.
Ayrıca;
/süreayarla <oyuncu> <süre> kısmında artık oyuncunun yeni süresini oluyor değilmi arttırılabilir ve azaltılabilir?
- 1 Aylık vermek isteyenler için dakika -
( 43200 )
TeşekkürlerSkript gerçekten sağlam ._.
if {gui.%player%} is true:
open chest with 3 rows named "&a&lVIPTIMER" to player
else:
send "&a&lVIPTIMER" to player
Onuda yaparım,kolay o.Skript fena değil, fakat GUI destekli olmasını isterdim. Farklı mod seçenekleri olabilirdi.
Kod:if {gui.%player%} is true: open chest with 3 rows named "&a&lVIPTIMER" to player else: send "&a&lVIPTIMER" to player
Nasıl bir sorun?Onuda yaparım,kolay o.
Süre sorunu düzelsin neler yapıcam neler..
Kodu editledikten sonra 1 minutes eventi gerçekleşmiyor,süre silinmiyor veya süreyi direkt -1 yapıyor.Nasıl bir sorun?
Şş, sınırsız donor satıyorsanız ensenizdeyim Ali bey. Bilgilendirin haaHallettim sınırsız olayını,konudaki kodda var.
Satıyoruz dodo beyŞş, sınırsız donor satıyorsanız ensenizdeyim Ali bey. Bilgilendirin haa
Hemen geliyorumSatıyoruz dodo bey.
Türkiyede bana zPermissions kullanan 10 tane sunucu göster,skripti kodlamayı bırakıcam.zPermissions ile süreli vip verebilirken skript kodlamak, düşündürücü.
set {_time} to now
add 10 days 8 hours to {_time}
remove 5 days from {_time}
"%{_time}%"
difference between {_time} and now
Bunları deneyeceğim şuanki halinde,teşekkürler.Timespan kullanırsan rahat edersin.
Ayrıca kalan süre gösterimlerini ticklerden yıllara yapabilirsin. Nasıl yapacağın sana kalmış..Kod:set {_time} to now add 10 days 8 hours to {_time} remove 5 days from {_time} "%{_time}%" difference between {_time} and now
"swde kalmak" ne alaka anlamadım ama dediğinle alakası yok. Zaten yeni sistemi nasıl yapacağını anlarsa sunucu kapalı olsa bile süre devam eder.Arkadaşlar skripti buga sokabilirsiniz sürenizin ne zaman 1 azalacağını hesaplayın ve azalmadigi surede swde kalın vipinizin suresi 1 bile olsa sınırsız olur . Saniye kaydı alması bu yüzden gerekli #issizlik