[SK] VIP Cekilis

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Bugun Sizlere Kullanışlı Bir Skripti Tanıtacagım Skriptimiz VIP Cekilis Skripti Bir Komutla Otomotik Oyun İcinden VIPCekilis'i Yapabilirsiniz Gerekli Eklentiler
- Skript
- Vipzero
- VipZeroyu İndirmek İsterseniz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

- VipZero Tanıtım Konum = https://forum.gamer.com.tr/konu/tanitim-bir-kod-ile-suereli-vip-verin.283866/
Simdi Skriptimize Gecelim
Kod:
command /vipcekilis:
    permission: rastgele.cekilis
    permission message: &cRasgele Kisi Secmek İcin Admin Olmalısınız
    trigger:
        loop all players:
            add loop-player to {_list::*}
        if size of {_list::*} is more than 0:
            set {_player} to a random element out of {_list::*}
            broadcast "&4&l[&6&lCekilis&4&l] &3%player% Adli Admin VipCekilisi Baslatti. 10 Saniye Sonra Aciklanacak."
            wait 10 seconds
            send "&4&l[&6&lCekilis&4&l] &bRastgele Kisi Sen Seçildin.!" to {_player}
            wait 3 seconds
            broadcast "&4&l[&6&lCekilis&4&l] &c %{_player}% &dadli oyuncu VIPCekilisinde Secilmistir."
        wait 1 seconds
        execute console command "givevip %{_player}% vip 20"
        wait 2 seconds
        broadcast "&4&l[&6&Cekilis&4&l] &2 %{_player}% Adli Oyuncuya 20 Gun Vip Yetkisi Verilmistir.Iyi Oyunlar."

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalan söyleme kardeşim.
yalan borcummu var seninde kanıtın varsa buyur göster ve istersen tarihi gösteriyim bu vipcekilis skripti benim bilgisayarımda 7-8 aya yakındır var.[DOUBLEPOST=1440611760,1440611715][/DOUBLEPOST]
O Yuzden Kodların Hepsi Aynı Dimi?
her filmde bir yönetmen senarist vardır skriptinde farklısımı olcak ikimizde aynısı kodlamısız skript kodlamayan birinin bunu söylemesi normal zaten :D

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
yalan borcummu var seninde kanıtın varsa buyur göster ve istersen tarihi gösteriyim bu vipcekilis skripti benim bilgisayarımda 7-8 aya yakındır var.[DOUBLEPOST=1440611760,1440611715][/DOUBLEPOST]
her filmde bir yönetmen senarist vardır skriptinde farklısımı olcak ikimizde aynısı kodlamısız skript kodlamayan birinin bunu söylemesi normal zaten :D
Rezilsin.
Bu konuda da 1-2 ay demiştin şimdide 7-8 ay diyor yalanın ortaya çıktı..
https://forum.gamer.com.tr/konu/vipcekilis-skripti.289080/
Ve bu konudada o konudan haberim yok yazmışsın ...