[SK] VIP Cekilis

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rezilsin.
Bu konuda da 1-2 ay demiştin şimdide 7-8 ay diyor yalanın ortaya çıktı..
https://forum.gamer.com.tr/konu/vipcekilis-skripti.289080/
Ve bu konudada o konudan haberim yok yazmışsın ...
nerde 1-2 ay demisim ? :D[DOUBLEPOST=1440653801,1440653730][/DOUBLEPOST]
nerde 1-2 ay demisim ? :D
dedigimi anlamadı bu diyorumki bu skript bilgisayarımda 8 aydır var o konudan haberim yok dedim dogru düzgün oku yanıt ver evladım. 1-2 ay diye yazan bi yer yok :D

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
dedigimi anlamadı bu diyorumki bu skript bilgisayarımda 8 aydır var o konudan haberim yok dedim dogru düzgün oku yanıt ver evladım. 1-2 ay diye yazan bi yer yok :D
Yav uza forum kurallarını çiğneteceksin suçunu kabullenmeyi öğren bakalım önce.
Ve sağ kısımda son düzenleme Bugün 08:48 yazıyor bay yalancı.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav uza forum kurallarını çiğneteceksin suçunu kabullenmeyi öğren bakalım önce.
Ve sağ kısımda son düzenleme Bugün 08:48 yazıyor bay yalancı.
sucmu ? :D ahahhaha seni inandırmak zorunda degilim o zaman sunucuma gel sunucumdaki oyunculara sor bu skript benim sunucumda en az 7-8 aydır var ! hatta vipzero ile yapılan eventlerin tarihini göstereyim :D

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
sucmu ? :D ahahhaha seni inandırmak zorunda degilim o zaman sunucuma gel sunucumdaki oyunculara sor bu skript benim sunucumda en az 7-8 aydır var ! hatta vipzero ile yapılan eventlerin tarihini göstereyim :D
Hala 7-8 ay diyor yav. :D
Normalde böyle bir konuyla hiç ilgilenmeden geçerdim fakat, sizin gibi suçunu kabullenmeyen gereksizlerden nefret ettiğim için bu konuya bağlı kaldım.
Daha forumda kim nedir bilmeden arkadaşa skript yazmıyor diyorsun.
Önceki konuda mesajını düzenledin ve alıntıda her şey görünüyor.
Birde
Böyle bir yazı yazmışsın neyse yalancı olduğunu herkes anladı skriptin alıntı olduğunuda herkes anladı.
Benim bir şey yazmama gerek yok artık.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala 7-8 ay diyor yav. :D
Normalde böyle bir konuyla hiç ilgilenmeden geçerdim fakat, sizin gibi suçunu kabullenmeyen gereksizlerden nefret ettiğim için bu konuya bağlı kaldım.
Daha forumda kim nedir bilmeden arkadaşa skript yazmıyor diyorsun.
Önceki konuda mesajını düzenledin ve alıntıda her şey görünüyor.
Birde

Böyle bir yazı yazmışsın neyse yalancı olduğunu herkes anladı skriptin alıntı olduğunuda herkes anladı.
Benim bir şey yazmama gerek yok artık.
o mesaj herşeyi açıklıyo demissinde öyle bir konum oldugunu bile bilmiyordum yorumuda görmedim bi arkadas 5.yoruma bak dedi öyle gördüm :D iyi oku

XDGörkem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SUSUN LAN BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN ADAM BELKİ YALAN SÖYLEMİYOR GÜNAHİNİ ALİYORSUNUZ!