{SK} VIPTIMER - v0.1 - Yeniden kodlandı,sorunsuz! - Geliştirilmiyor

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
son mesajımı bu konuya atacağım aklıma bile gelmezdi...
gerçekten zPermissions güzel bir eklenti eğer sunucuya devam etseydim kjullanırdım neyse ben ölü konumu açmaya gidiyorum

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mesela ben VIP rütbesini 1 aylığına vermek istiyorum. zPermissions'ta ne kodu girmem gerekiyor?
"perm player Personinblack addgroup VIP 1month" Komutları öğrenebilmek için tab tuşunu kullanabilirsin sana hatalarını ve girebileceklerini söyler ayrıca grup isimlerinide otomatik tamamlar. Ek olarak açıklamaları görmek içinde "perm player Personinblack [enter]" veya "perm group VIP [enter]" yapabilirsin. Oyuncuyu addgroup ile VIP grubuna eklersen oyuncu hem VIP grubunda hemde oyunccu grubunda olur. Bu durumda inheritance yani parent olayı gerekmez. VIP grubunun weight (ağırlık/baskınlık) ini daha yüksek yaparsan prefix/suffix olarak VIP grubunun prefixini/suffixini kullanır oyuncu. Birden fazla grubun prefixini veya suffixini aynı anda görüntülemek istersen oyuncun prefixini bağlı olduğu grupların prefixlerine eşitleyebilirsin. (confige bakmalısın bunun için) Örnek olarak oyuncunun prefixi [VIP] [Rehber] olabilir. Bu durumda chat plugininde veya nametag plugininde oyuncunun grubunun prefixini değil direk oyuncunun prefixini gösterirsin.