[SK] XKBM Skripti |Geliştirilmiş Versiyon| v1.0 Özel Skript

CemKutayLG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bendede tüm pluginler yüklü doğru çalışıyor ama oyuncular kendi yazdıklarını ve diğerlerini yazdıklarını göremiyor sadece adminler ve modlar görüyor yardım edersen sevinirim skypem yasayanoyun

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Hata : Açacağım sunucuyu hazırlarken skriptini gördüm denemek istedim.lakin resimde gördüğünüz hatayı verdi. oyunda iken 1 kere s yazıyorum yazıyı tekrarlıyor 3 kere yazıyor. ve 3 ündede farklı özellikle görünüyor. + Küfür Engelini kapatmış artık *** değil direk küfür görünüyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Soran Olursa : Spawn El Emeğidir Vitheron ile yapılıyor (daha bitmedi).
Uyarı : FeatherBoard'ın şeklini kopyalamaya çalışmayın alırım aklınızı -,-

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
3 kere atma sorunu op olduğun için sende tüm yetkiler var ondan geliyor. Skript sistemi {liste::*} ile yapılsa bu gelmeyebilir.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
if player is op: da kullanılabilir.ama o zmn * permi olanlarda sorun çıkar

oyuncu.panel permine bile grk yok

Geçmiş bölümünü benim bir arkadaşa forumda yardım etmiştim ordan almışsın,diğerleride Bartuzen'in skriptinden alıntı zaten pek bir emek göremedim.
Oradan almış dememelisin çünkü zaten çok basit bir şey senin aklına gelen başkalarında gelir mesela benim mantığım zor gelir hatta trgs de yeni geldi :D kanalımdan bakabilirsin :)

ProSafa

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Skript cok Güzel llerine sağlık ama ben yazi yaziyorum oyuncular yazi yazamiyor yardim edersen seviniirim