EssentialsEssentials'danmı muteliyorsun yoksa variable ilemi ?
Kodu atarsan bir yolunu buluruz
on join:
loop all players:
if {pmdurum.%loop-player%} is not set:
set {pmdurum.%loop-player%} to true
command /pm <player> <text>:
usage: &c/pm "oyuncu" "mesaj"
trigger:
if {pmdurum.%arg 1%} is false:
send "&c%arg 1%&7'in ozel mesaji kapali."
else:
send "&cBen &6&l> &e%arg 1%: &2%arg 2%"
send "&e%player% &6&l> &cben: &2%arg 2%" to arg 1
command /pmac:
trigger:
set {pmdurum.%player%} to true
send "&eOzel mesaji actiniz."
command /pmkapat:
trigger:
set {pmdurum.%player%} to false
send "&eOzel mesaji kapattiniz."
rg flag jail allowed-cmds
jail değil ya oyuncu muteliyken hala /pm komutunu kullanabiliyorJaile ayrı bir wg atıp
Bu flagi atıyorsun.Kod:rg flag jail allowed-cmds
Bende başka bir kısımdan destek mailinde gördüm çalışır mı bilmiyorum.
Gerçekten kusura bakma, benim kafam karışmış en başından yanlış biliyormuşum!jail değil ya oyuncu muteliyken hala /pm komutunu kullanabiliyor
Essentials'ın neresinden ayarlayabilirim?Gerçekten kusura bakma, benim kafam karışmış en başından yanlış biliyormuşum!
Essentials ile mute atıyorsan configten ayarlayabilirsin, tamamen mantık yürüterek söyledim bilmiyorum.
Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, kusura bakmayın hemen ince bi araştırma yaptım da.Essentials'ın neresinden ayarlayabilirim?
tamam teşekkürler ilginiz içinBöyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, kusura bakmayın hemen ince bi araştırma yaptım da.
Sanırım siz commandblocker kullanmak zorundasınız ya da; mute attığınız kişiye komut yasaklama skripti yapmalısınız. Skript istekleri kısmından isteyebilirsiniz, mantığını söylemek gerekirse -mute- cezasına sahip olan kişiye yasaklanmış komutlar; sonra da komutları ekleyeceğiniz bir alan bırakırlar.