jackjapool
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
SelamınAleyküm Öncelikle İyi Forumlar ;
Benim bi Sorunum Var Basit Bi Yardım Skripti Kodlamaya Çalışıyordum kendimi Geliştirmek İçin Fakat Hatalar Aldım Ve Hatayı Düzeltemedim.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Yapmaya Çalıştığım Şey Oyuncu /dene yazınca Bir Chest Açılacak Chestde Yünler Olcak O Yünlerden Birisi Bilgi Bilgi Yününe Tıkladığında Başka Bir Chest Acılacak Ve O Chestin İçerisinde Bilgiler Yazacak Öylesine Skype Adresi Yazdım Denemek İçin Fakat /dene yazdığımda chest açılıyor bilgi ye Tıkladığımda kapanıyor Bilgi Chesti Açılmıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
Kod
Benim bi Sorunum Var Basit Bi Yardım Skripti Kodlamaya Çalışıyordum kendimi Geliştirmek İçin Fakat Hatalar Aldım Ve Hatayı Düzeltemedim.
Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Yapmaya Çalıştığım Şey Oyuncu /dene yazınca Bir Chest Açılacak Chestde Yünler Olcak O Yünlerden Birisi Bilgi Bilgi Yününe Tıkladığında Başka Bir Chest Acılacak Ve O Chestin İçerisinde Bilgiler Yazacak Öylesine Skype Adresi Yazdım Denemek İçin Fakat /dene yazdığımda chest açılıyor bilgi ye Tıkladığımda kapanıyor Bilgi Chesti Açılmıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
Kod
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kod:
command /dene [<text>]:
trigger:
argument 1 is not set:
open chest with 1 row named "deneme" to player
format slot 1 of player with red wool named "&8&lBilgi" with lore "&2Bilgi İçin||&4&nTIKLA" to close then run [execute player command "/dene bilgi"]
argument 1 is "bilgi":
open chest with 1 row named "bilgi" to player
format slot 1 of player with red wool named "&8&lBilgi" with lore "&2Skype Adresimiz: ****" to close then run ""