aynen aynen zaten 5 dakikada yazılcaka bir skriptÇaldın mı çalmadın mı bilmem ama çalsan bile çalmana değmeyecek bir skript :/
Neresi Aynı Öğrenebilirmiyim bunu skript bilen herkes yazabilir . üstüme geliyorsunuz.Bırakın bunu bu skript'ten anlamıyorbende çok iyi skript kodlarım ( çalarak
)
Öncekiler çalıntı demedimNeresi Aynı Öğrenebilirmiyim bunu skript bilen herkes yazabilir . üstüme geliyorsunuz.
gir önceki skriptlerime bak çalıntımı görürsün.
ya bak gerçekten orayı bilmiyordum , öylesine yazıyım dedim bunu skript bilen kim yazamazki ?Öncekiler çalıntı demedimbu skripti alıp Türkçe'ye çevirip paylaşmayı bende yapabiliyorum *_*
Allah allah, tüm işlevleri aynı tesadüfe bak.ya bak gerçekten orayı bilmiyordum , öylesine yazıyım dedim bunu skript bilen kim yazamazki ?
Şu konuyu tavsiye ederim hiçbir çalıntı yok biliyor musun?Herkezde Bir Beyin Var Dimi Yapılmış Olan Birseyi Neden Paylasın !
Bunun Plugini Var Ama Skript İle Yapmak İSteyende Var
Bazılarız Soylerler Gereksiz Pluginler Lag Yapar Plugin İstemeylere Skript![]()
Skript Her Serverde olması Gereken Bir seydir
İyi Forumlar
Saol Birtek Anlayan Sensin.arkadaş alıntı yaptıysa bile bir emek var, TÜRKÇE .. Sunucusunda kullanmak isteyen olabilir diye paylaşmış arkadaş, Ellerine sağlık dostum v2 yi bekliyorumtakıldıgın bi yer olursa yazabilirsin
İyi ozaman bende gidip bukitteki scriptleri türkçe yapip ben yaptim diye koyayimarkadaş alıntı yaptıysa bile bir emek var, TÜRKÇE .. Sunucusunda kullanmak isteyen olabilir diye paylaşmış arkadaş, Ellerine sağlık dostum v2 yi bekliyorumtakıldıgın bi yer olursa yazabilirsin
Ben ordan Alıntı Yapmadım. yani neden yapayım bir düşün bunu skript bilen herkes kolaylıkla yapabilir.İyi ozaman bende gidip bukitteki scriptleri türkçe yapip ben yaptim diye koyayim
2 dk empati kur, sen güzel bi script yaptin uzun uzun yazdin sonra birisi geldi benim diye paylaştı, hoş olur mu?
tabii ki olmaz, düşünmeden post atma
arkadaş aynısını yazmamış, değiişiklik var ? gözlük kullanmanı tavsiye ederimİyi ozaman bende gidip bukitteki scriptleri türkçe yapip ben yaptim diye koyayim
2 dk empati kur, sen güzel bi script yaptin uzun uzun yazdin sonra birisi geldi benim diye paylaştı, hoş olur mu?
tabii ki olmaz, düşünmeden post atma