SkcNwTr'nin Emek Hırsızlığına Hepimiz Tanık Olalım, Konuya Buyrun!

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MERHABA DOSTLAR, GEÇEN GÜÇ SUNUCUMA 3-4 KİŞİ GELDİ, REKLAM YAPTI VE BANLADIM, 1 SAAT SONRA YİNE 3-4 KİŞİ GELDİ, YİNE BANLADIM.YETMEMİŞ GİBİ ERTESİ GÜN ADAMLAR 10-15 KİŞİ GETİRMİŞ YİNE REKLAM YAPIYORLAR,HADİ SABRIMI ZORLAYAYIM DEDİM YİNE BANLADIM.ERTESİ GÜN GELMİŞLER MİLLETE ÖZEL MESAJ ATARAK REKLAM YAPMIŞLAR.YİNE BANLADIM BİRŞEY YAPMADIM.SONRA ADAM GİBİ BİR REKLAM KORUMASI YÜKLEDİM,SUNUCUNUN BİR AÇIĞINI BULUP YİNE REKLAM YAPMIŞLAR.YİNE BANLADIM VE ARKADAŞLARIN SUNUCUSUNA GİDİP KURUCUSUNUN SKYPESİNİ İSTEDİM.SAĞOLASIN ARKADAŞLARDA KURUCUNUN SKYPESİNİ VERDİLER, SKYPEDEN EKLEDİM VE KONUŞMALAR ŞU ŞEKİLDE;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ZATEN ARKADAŞLA ADAM GİBİ KONUŞULMUYOR, BAHSETTİĞİMİZ ŞAHSİYET HEMEN KÜFÜRE BAŞVURUYOR.NEYSE KONUŞMALARIN DEVAMI ŞU ŞEKİLDE:

YÜZSÜZ BİRDE IP PAYLAŞIP GELİN DİYOR,ÜSTÜNE BİRDE İYİ İŞ YAPMIŞLAR DİYOR (REKLAMCILARDAN BAHSEDİYOR.)
REKLAM YAPTIĞININ KANITI:

REZİL SUNUCUNUN REZİL KURUCUSUNUN SKYPE ADRESİ: diecman3693
REZİL SUNUCUNUN TA KENDİSİNİN IPsi: Play.skcnwtr.com

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Sende şu şekilde cevap ver;
"Emeğimizi çalabilirsiniz, terbiyesizlik yapabilirsiniz, fakat bilin ki, siz akşam yemeğinizi bulamayacak kadar acizsiniz."

Muhtemelen bunu söylersen arkadaşımız anlamayacak, yine küfüre başvuracaktır. Bu arada küfürleri sansürlemen gerekebilir. Forum kurallarına aykırı düşüyor.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bırak bu insanların peşini.Onlar senin peşinden koşsunlar ağlasınlar.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede'ki Sunucu açma potansiyeline bakarsan sen yine iyi yırtmışsın diyebilirim. Anlamadığım bir şey var o da firmaların bu tarz durumlar karşısında ki ilgisizliği. Bu Arada Bu Arkadaş Nitrado Kullanıyor...

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sende şu şekilde cevap ver;
"Emeğimizi çalabilirsiniz, terbiyesizlik yapabilirsiniz, fakat bilin ki, siz akşam yemeğinizi bulamayacak kadar acizsiniz."

Muhtemelen bunu söylersen arkadaşımız anlamayacak, yine küfüre başvuracaktır. Bu arada küfürleri sansürlemen gerekebilir. Forum kurallarına aykırı düşüyor.
Aynen dediğiniz gibi arladaşa ne kadar tatlı dille yaklaşırsam anlamayacak, küfüre başvuracak.
Küfürleri bilgisayara geçtikten sonra hemen sansürleyeceğim, şu an mobildeyim

Bu Onlara Yaptığım son hamle olsun, haklısın onlar peşimizden koşmalı.

adamlara sallamasyon ıp yolladım olmuyo iyi yaz diyolar:D
Hepsi bu şekilde zaten. :D

Nasıl bir terbiyesizlik bu böyle? Bir de "iyi iş yapmışlar" diyor. Hem suçlular, hem güçlüler. Yazık!
Ne Yapacaksın işte, İnsan böyle durumlarla karşı karşıya kalınca sunucuyu kapatası geliyor.

Türkiyede'ki Sunucu açma potansiyeline bakarsan sen yine iyi yırtmışsın diyebilirim. Anlamadığım bir şey var o da firmaların bu tarz durumlar karşısında ki ilgisizliği. Bu Arada Bu Arkadaş Nitrado Kullanıyor...
Evet daha beterleri var dediğiniz gibi. Bu konulara ilgisi olan bir firma olsa da sürekli onu övsek , sunucu kiralasak.

SkcNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Siz bizim serverda yapmasaydınız biz sizin serverda yapmazdık varsa sıkıntın ts3 veriyim gel halledelim :)

Hepinize Cevap Vermek Istemiyorum ama :( ts3 gel çözelim işi

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Siz bizim serverda yapmasaydınız biz sizin serverda yapmazdık varsa sıkıntın ts3 veriyim gel halledelim :)

Ben Hİçbir Sunucuda Reklam Yapmadım, Yaptırmadım.
Yaptığıma Dair Benimki Gibi Bir Kanıtınız Varsa Buyrun,Sunun.

SkcNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Gelip Sponsor Alsam Desem Bu Böyle Böyle Beni Desteklerler Neden ? "Sponsor" olduğum için

Ben Hİçbir Sunucuda Reklam Yapmadım, Yaptırmadım.
Yaptığıma Dair Benimki Gibi Bir Kanıtınız Varsa Buyrun,Sunun.
siz yaptırmadıysanız bile onlar yapıyor bizde diyomuyuz git şu serverda yap 10-15 kere oyuncu çek diyormuyuz yok he kanıta gelirsek bi reklam için neden ss alalım ? biz zaten para için yapmıyoruz adımızı duyurmak için yapıyoruz ve böyle devam edicek bu , bide skypedeki kişi ben değilim ben blood_MC olanıyım o CIHAD'dır :)

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Gelip Sponsor Alsam Desem Bu Böyle Böyle Beni Desteklerler Neden ? "Sponsor" olduğum için
Ben Bu Konuyu Sponsorluk Almadan Önce Açtım.
Ayrıca Ben Sana Kanıt Sun Diyorum, Sen Bana Sponsorluktan Bahsediyorsun.
Bıkmadınızmı Artık Boş Yere Suçlamaktan?
Azıcık Emek Verin.
İlk Yorumda da Arkadaşın Dediği gibi;

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19

Genelde böyle diyenler sahte IP'mı alıp hacklicem havalarına giriyorlar :)

Moderatör tarafından düzenlendi: