[13:51:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] -7 > Admin Aligator124 > sg o zaman
Merhaba Ben RuLingGame ,
Sizler Gibi Bende Bir Minecraft Oyuncusuyum Her Yeni Gelişen Sunuculara Gidip Fikirlerimi Açıklayarak Sunucuları Daha İyi Olmasını Sağlamaya Çalışıyordum ve Bu SkyCraftYT Sunucusunda Girdim ve Sunucu Yetkilileri Yukarıda Attığım Logda Gibi Saygısız ve Haksız Emek Yiyen Bir Yetkililerdir , Umarım Bu Sunucu Yerine Başka Sunucularda Yetkili ve Saygılı Olursunuz
Saygılarla - RuLingGame Oyuncusu*
[/QUOTE
Öncelilke Merhaba Ben skcrafty sunucusu destek ekibi üyesiyim sorununuzu anlıyorum lakin bu konu server panelimizdede mevcut server panelinden yazışmaları inceleme altına aldık olay ın karşılıklı olduğu sonucunu çıkardık biz ve yukarıdaki fotografdaki admin arkadaşım hatalarını anladılar fakat izde sizi uyarıyoruz birdaha sunucumuza veyahut sunuculara gidip böyle sert ve itici tavırlarla fikir açıklamayın saygılarla[13:51:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] -7 > Admin Aligator124 > sg o zaman
Merhaba Ben RuLingGame ,
Sizler Gibi Bende Bir Minecraft Oyuncusuyum Her Yeni Gelişen Sunuculara Gidip Fikirlerimi Açıklayarak Sunucuları Daha İyi Olmasını Sağlamaya Çalışıyordum ve Bu SkyCraftYT Sunucusunda Girdim ve Sunucu Yetkilileri Yukarıda Attığım Logda Gibi Saygısız ve Haksız Emek Yiyen Bir Yetkililerdir , Umarım Bu Sunucu Yerine Başka Sunucularda Yetkili ve Saygılı Olursunuz
Saygılarla - RuLingGame Oyuncusu*
açılıyor kardeşim suansw kapalı galba ben pl çok iyi
bir şey dicem beni pl ci olarak alırmısın baya iyi bilgim var turkçe yapa da biliyomaçılıyor kardeşim suan
Nasıl s***m sunucunuzu ıdjeıjpdkrpkfodbfo
Benim yaptığım ne malum kanıtın varsa ispatlasenin kadar mal senin kadar aptal bi insan görmedim ben hayatımda hen sen çıkmak istedin sw den hemde ben atmışım gibi sw yi bozdun ama harita geri yükleniyo aptal
Onu ip ban atmadan önce düşünücektiniz...senin kadar mal senin kadar aptal bi insan görmedim ben hayatımda hen sen çıkmak istedin sw den hemde ben atmışım gibi sw yi bozdun ama harita geri yükleniyo aptal