Skill Fikirleri

Natrpx

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Toprak Zindan : Hedef oyuncunun etrafını 5 saniye çıkamayacağı toprak bir kuleyle kapatıcak.
 

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
577
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
193
Puanları
700
Ruh hali
Ölümcül Darbe: Karşı Oyuncuyu Yanımıza Çeker ve 3 Saniye Boyunca Bizden Uzaklaşamaz. Uzaklaşmaya Çalıştığında Her Seferde 1 Kalp Canı Gider. 3 Saniye Dolunca Düşmanı 5 Saniye Boyunca Zehirler. Bu Süre Boyunca Da Düşmandan Dumanlar Çıkar.

Thor Öfkesi: Yere Tıklayınca veya Hedef Aldığı (Target "Blok" or "Oyuncu") Yerin Yakınlarına Gökten Yıldırımla Örs Düşer. Bu Örs'ün 5 Blok Yakınında Olan Kişileri (Biz Hariç) 5 Blok Havaya Zıplatır ve Yere İndiklerinde Bu Sefer De Direk Yıldırım Çarpar.

İyiliğin Gücü: Bu Skil Kullanıldığında 10x10 Bir Alandaki Tüm Herkese Can Verir ve Canı Dolan Herkesin Kafasında Kalp (Heart) Efekti Çıkar. Bu Can Basma (Regeneration Effect) 3 Saniye Boyunca Oyuncuların Canlarını Yeniler.

Kötülüğün Ruhu: Kullanıldığında Çevredeki Düşmanlardan 1 Kişinin Ruhu Olarak Zombi Domuz Adam (Zombie PigMan) Çıkar. Bu Ölümsüzdür ve Seçilmiş Kişiye Hasar Vermek İçin Düşmanı Takip Ederek Bir Süre Hasar Verir. Ve Düşman Her Hasar Yiyişinde Etrafını Yarasalar Sarar.

Donduran Ses: Yakınımızdaki 25x25 Bir Alanda Olan Tüm Kişiler Ölümün Sesini (Bat Death vs.) Duyar ve Oyuncuların Etrafını Tamamen Yarasalar Sarar. Ardından Yarasalar Kaybolduğunda 4 Tane IronGolem (Ön , Arka , Sağ , Sol) Doğar. Oyuncuya Her Hangi Bir Golem Vurduğunda Oyuncu Havaya Zıplar ve Üstüne Yıldırım Düşer. Yıldırım Düştükten Sonra Oyuncular Donarak 3 Saniye Boyunca Havada Kalırlar.
 

Üst