- En iyi cevaplar
- 0
1.7.9 üstü bir sürümde çalıştırman gerekiyor.Bende neden çalışmıyor? Skript+ ve SkQuery yüklü.
1.7.9 üstü bir sürümde çalıştırman gerekiyor.Bende neden çalışmıyor? Skript+ ve SkQuery yüklü.
İsim degil,skin degisiyor.Bildiğiniz skin değişiyormu yoksa npc olarakmı değişiyoruz isim falandamı ?
Çalışmaz1.7.2 çalışmaz mı ?
command /skindegistiryardim:
trigger:
send "<green>------------------=[SKIN DEGISTIR YARDİM]=------------------"
send "<red>---/skindegistir <isim> <skin ismi>"
send "<red>---Istedigin skine donusebilme."
send "<red>---Skin Degistir V0.2 Beta"
send "<green>------------------=[SKIN DEGISTIR YARDİM]=------------------"
command /skindegistir yardim: ' gibi bir kod kullanamassınız boşluktan sonra argumen ler devreye girer.Kod:command /skindegistir yardim: trigger: send "<green>------------------[SKIN DEGISTIR YARDİM]------------------" send "<red>---/skindegistir <isim> <skin ismi>" send "<red>---Istedigin skine donusebilme." send "<red>---Skin Degistir V0.2 Beta" send "<green>------------------[SKIN DEGISTIR YARDİM]------------------"
Yardim sayfasi sizin işinize yarayabilir![]()
Evetbu 1.79 da çalışıomu
Ben calistiramadim
Vallaha bilemiyorum bende çalışmıştı ya da plugini var changeskin diye bukkit ' te araştırıp bulabilirsinBen calistiramadim
Teşekkür ettim adamım.Vallaha bilemiyorum bende çalışmıştı ya da plugini var changeskin diye bukkit ' te araştırıp bulabilirsin
Arkadaşım 1.7.9 ve üstünde sadece premium serverlerde skinler gozukuyor.hani 1.7.9 da skinler gözükmüyordu
Yanlışlık yapmışık kusura bakmacommand /skindegistir yardim: ' gibi bir kod kullanamassınız boşluktan sonra argumen ler devreye girer.