Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skin değiştiremiyorum bilgisi olan varsa ulaşsın..
Arkadaşlar orjinal minecrafttaki karakterimin skinini yaklaşık 2 aydır değiştiremiyorum minecraft.net te dosya seç veya update gibi bir seçenek gelmiyor bilgisi olan varsa ulaşsın lütfen ..
Hesabın premium olarak gözükmüyor. İlk tahminim Türk sitelerinden satın aldın bu siteler ya bilerek yada bilmeyerek sana hacklenen Mojang kodlarından satmış bu da demek oluyor ki mojang bu hacklenen kodu buldu ve senin para verip satın aldığın kodu iptal etti yani kısaca dolandırılmışsın. İkinci olasılık ise yanlış accounta girdin Eğer satın aldığın Minecraft accountu artık premium değil ise satın aldığın siteye başvur umarım sana geri dönüş yaparlar .
Önerim Türkiyede satılan hiçbir Oyun keyi satın almayın alacaksanız bir yakınınızı bulun veya PTT de satılan kartlardan temin edin . En iyisi Orjinal siteden satın almak !
Minecraf Orjinal site fiyatı :
26.95 Dolar = 57.037037 Türk Lirasına denk geliyor.
19.95 Euro = 58.63400 Türk Lirasına denk geliyor
Türkiyedeki olması gereken fiyat 60 - 65 - 70 TL arası olması gerekli.
İnanın bana tüm yabancı siteleri araştırdım en ucuz ve güvenilir site Minecraftın kendi sitesi !
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.