Skin İle İlgili Yardım.

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum olucaktı da.
Alexin eli düz bir şekilde görünüyor biliyiorsunuzdur.
Onu normal skinlere nasıl ekliyicez ?.
Alexin skini bir değişikte.
Yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkür ederim

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet[DOUBLEPOST=1428095457,1428095425][/DOUBLEPOST]Premiumum var ama normal skinlerde el değişik gözükor alexde değişk

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet sen ince kolu kastetmişsin . Alexin ne olduğunu biliyorum tabii ki . Steve'e nazaran daha zayıf bir karakter .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
: Buradan Steve ile aynı boyutta skinler yapabilirsin .
: Burdan ise Alex ile aynı boyutta skinler yapabilirsin .
: Burdan ise hazır skinleri indirebilirsin . Model kısmında "Steve" yazanlar Steve ile aynı boyutta , "Alex" yazanlar ise Alex ile aynı boyutta .

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yardımların için teşekkür ederim fakat ben o ince kolu başka skinlere nasıl yaparım onu kastetmiştim

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardımların için teşekkür ederim fakat ben o ince kolu başka skinlere nasıl yaparım onu kastetmiştim
Normal skin değiştirir gibi değiştireceksin . Minecraft.net adresinden hesabına giriş yap . Profile kısmına gir . Dosya seç kısmına tıkla . Skinini açtıktan sonra upload butonuna tıkla . Bu kadar .

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum onu anladım da oranın editoru biraz zor başka biyerden editor olmaz mı alex skinleri için

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başka bir konuda inşallah. :)[DOUBLEPOST=1428125774,1428097624][/DOUBLEPOST]zombiecpaceman yine merhaba :p.
Dün skini verdiğin siteden yapıp Change butonuna bastım.
minecraft.net yerine attı. premiumumu girdim
this is a 3x pixel arm skine bastım.
Oyuna girdiğimde yine normal el olarak gözüküyordu .s
Yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1428126112][/DOUBLEPOST]Aklımda bir fikir var skini indirip dosyayı seç derken alex modelinin butonuna basssam uygun olur mu[DOUBLEPOST=1428130697][/DOUBLEPOST]Olmadı yine :(