TrackTerzi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Güzel bir kız skini yapabilir misin? Mümkünse resmiyet ve disipliniyet akan bir skin.
Kalbimi kırıyorsun 35 dakika uğraştım o profil resmindeki adamdan anca o kadar çıkıyor ne yapmamı bekliyorsun?ikiside iğrenç olmuş![]()
Resmiyet ve disipliniyet :/ hmm denerimGüzel bir kız skini yapabilir misin? Mümkünse resmiyet ve disipliniyet akan bir skin.
ne demek çirkin olmuşikiside iğrenç olmuş![]()
kullandığım skindeki detaya bak, yetersiz benim içinne demek çirkin olmuş
mühendis desen neyse, steampunk benim skinim baksanabanada tenknikçi tipli skin yaparsan sevinirim teknikçi dediğim modlarda teknik![]()
Steampunk kullanan birisi için o profil fotoğrafındaki skin mümkün değil sen o steampunkla devam et ben fazla detaya giremem o resimlekullandığım skindeki detaya bak, yetersiz benim için
<----
link verirmisinmühendis desen neyse, steampunk benim skinim baksana![]()
Tamam senle de bugünkü isteği kapatıyorum zaten 3 tane var (bakarım aklımda canlandı bir şeyler)banada tenknikçi tipli skin yaparsan sevinirim teknikçi dediğim modlarda teknik![]()
yapıcakmısın mühendis ?Steampunk kullanan birisi için o profil fotoğrafındaki skin mümkün değil sen o steampunkla devam et ben fazla detaya giremem o resimle
skin bu al (eğer bunu beğenmezsen yaparım)link verirmisin![]()
kız skini buskin bu al (eğer bunu beğenmezsen yaparım)
steampunklar kötü sen benim yaptığımı kullankullandığım skindeki detaya bak, yetersiz benim için
<----
neyse sen yapınca haber verirsin arakda tornavida filan olsunKız skini??!
3D boyutuna alıp baktın mı?