Skin

Tuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu konularda pek bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.Şey ben ios'um ne yapabilirim.

xCoLDBuRNx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam yardım istiyor sen ne diyorsun. Herkes aynı diye bir şey yok. Bu konulara yabancı olabilir.

ondan dolayı değil skin derken insan yanlış anlıyor en azından yardım diyebilirdi ama boşver haklısında :)
bu konularda pek bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.Şey ben ios'um ne yapabilirim.

sorun değil aslında bana bi fikir verdin :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu olabilir ksura bakma emin değilim çünkü android kullanıcısıyım ama olmaz ise söle ben arkadaşıma sorarım :)

Tuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi yukledimde şimdi neyapacağım? Dostum gerçekten yani kabul ediyorum bu konularda iyi olmadığımı :)
Kusura bakma lütfen

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer cihazın jailbreakli ise Cydia'dan iFile isimli uygulamayı indir ve var/mobile/Applications/Minecraft PE/minecraftpe.app dosyasına gir. Oradaki char.png senin skinin. İnternetten indirdiğin istediğin skini yukarıdaki dosyaya koyup ismini char.png olarak değiştirirsen skinin değişir. Cihazında jailbreak yoksa cihazını bilgisayara bağlayıp iExplorer'ı indir ve yukarıdaki işlemleri yap.

Tuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İ explorerde öyle bir dosya bulamadım.hani map yüklerkenki documentste falan mı ?

Tuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buldum onu:) şimdi yerlerini mi değiştireceğim?kendi seçtiğim skin ile char.png nin

Tuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Char.png ye delete komutunu vermeme ragmen silmiyor.Bu arada kusura bakma.Beceremiyorum :D