Adam yardım istiyor sen ne diyorsun. Herkes aynı diye bir şey yok. Bu konulara yabancı olabilir.bu soru için konu açılır mıydı peki ? pocket tool yükle android için
Adam yardım istiyor sen ne diyorsun. Herkes aynı diye bir şey yok. Bu konulara yabancı olabilir.
bu konularda pek bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.Şey ben ios'um ne yapabilirim.
Şimdi yukledimde şimdi neyapacağım? Dostum gerçekten yani kabul ediyorum bu konularda iyi olmadığımı
Kusura bakma lütfen
jack reis gelmişken o sorular bana düşmez (İOS özeelikli tel vr adamdaİ explorerde öyle bir dosya bulamadım.hani map yüklerkenki documentste falan mı ?
Documents dosyasının yanında minecraftpe.app var. Orada char.png.İ explorerde öyle bir dosya bulamadım.hani map yüklerkenki documentste falan mı ?
Char.png dosyasını sil ve istediğin skini koy oraya. Sonra onun ismini char.png olarak değiştir.Buldum onuşimdi yerlerini mi değiştireceğim?kendi seçtiğim skin ile char.png nin
Char.png ye delete komutunu vermeme ragmen silmiyor.Bu arada kusura bakma.Beceremiyorum :sırıtmak: