SkinArt Project | T.Vercetti/Lumberjack | NovaLion | İstek Skin Alınıyor

Aygan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skin çalışmaların güzel kardeşim.Bana Skyrim skini yapar mısın ? (Eski çağlarda yaşayan bir savaşcı vb...)

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, novaskin'de Vercetti tagıyla arama yaptığınızda arkadaşın Tommy Vercetti skininin tıpatıp aynısı çıkıyor, hem de bir kaç tane..[DOUBLEPOST=1408558210,1408558062][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Evet güzel bir çalışma. Rica etsem ilahi görünüşlü biri veya tanrı skini yapabilir misin ? Minecraft id ile uyumlu skin arıyorum da. :) Skin olması bile Skinart'ı olsa yeter. :)
Tamam deistsin ve burdaki çoğunluk dine karşısın.Ama bunu heryerde kullanman olmuyor.Deistsen kendi içinde sakla dini konuları heryere bulaştırma bence ^^

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam deistsin ve burdaki çoğunluk dine karşısın.Ama bunu heryerde kullanman olmuyor.Deistsen kendi içinde sakla dini konuları heryere bulaştırma bence ^^
Ben her yere karıştırmadım ki "GoD" kelimesi var kullanıcı adımda bu yüzden istedim.

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, novaskin'de Vercetti tagıyla arama yaptığınızda arkadaşın Tommy Vercetti skininin tıpatıp aynısı çıkıyor, hem de bir kaç tane..[DOUBLEPOST=1408558210,1408558062][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben Tommy Verceyyi elimle yaptım.[DOUBLEPOST=1408562436][/DOUBLEPOST]
Ben Tommy Verceyyi elimle yaptım.
Nova skinden yaptığım için olabilir steve ile vercetti'yi uyarladım fakat aynıysa ve şikayetçiyseniz silerim.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben Tommy Verceyyi elimle yaptım.[DOUBLEPOST=1408562436][/DOUBLEPOST]
Nova skinden yaptığım için olabilir steve ile vercetti'yi uyarladım fakat aynıysa ve şikayetçiyseniz silerim.
Şikayetçi değilim, çalıntı olduğunu da söylemedim. Fakat tıpatıp aynısı. Senden alıntı yapmış olabirler, bilmiyorum.

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hemen giriyorum konuya deistlik dine değil dinin peygamberine inanmamaktır ve skinleri yapan arkadaş ya novadaki armoryi kullandı yada parçaları birleştiren bir editor var onu kullandı ve kendin yaptıysan shade at

NovaLion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hemen giriyorum konuya deistlik dine değil dinin peygamberine inanmamaktır ve skinleri yapan arkadaş ya novadaki armoryi kullandı yada parçaları birleştiren bir editör var onu kullandı ve kendin yaptıysan shade at
Skinleri Nova'dan yapmıyorum öncelikle bunu söyleyeyim. Şuana kadar hiç editörde kullanmadım. Shade'nin de ne olduğunu bilmiyorum söylersen atarım. Bu işlerde acemiyim çok şey bilmiyorum. Sadece rengini ve nasıl bir şey yapacağımı kafamda tasarlayıp uyguluyorum.