Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadşlar mesela ben shotbow serverine giridiğimde skinim gayet var fakat smash gibi minigamelere girdiğimde steve oluyorum diğer kişiler skinimi görebiliyor ama ben göremiyorum yardım ederseniz sevinirim
Bendede olan bi durum çözümünü bilmiyorum ama bazen kendiliginden skin görünüyor bazen olmuyor heralde serverle alakalı bi durum ve bunun sorun olacagını pek düsünmüyorum ama bir şey bulursam iletirim.
sadece shotbowda değil itsjerryandharry olsun mineplex(ismini yanlış yazmış olabilirim) olsun skinim portaldan geçtiğim anda gidiyor[DOUBLEPOST=1406995874,1406977433][/DOUBLEPOST]beyler sorunu çözdüm sorun 1.7.9 oluyorumuş 1.7.2 sorun olmuyor
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.