SkinsRestorer hakkında. Ya da skinler hakkında..

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba skinsearchda olmayan kendi çizdiğim skini skinrestorere göstertebilir miyim?
Ya da bir plugin bunu sağlar mı?
Örnek olarak Skinbir.png resmini confige atıyorum ve oyundan böyle bir kod giriyorum -/skinyap <player> skinbir

player benim çizdiğim skinde görünmeli..

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Öyle bir şey mümkün olmaz diye biliyorum. Dosyalarına baktığımda config ve 1-2 başka o tarz dosya haricinde başka bir şey yoktu.
Aslında teknik anlamda da mümkün değil zaten. Çünkü kullanıcı sunucuyu indirmiyor girerken. O skini görmek için indirmesi gerekir

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Gayet basit premium satın al o premiumuna istediğin skini yükle kullan

JuliaBear

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sitelerde 20 30 TLye satıyorlar skini değişen Ya onlardan Al yada kendi sitesinden 70 Tlye

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Mümkün, hiç bilmeden konuşmayın.

Kendine ait bir Api sitesi yaparsan, şöyle yapabilirsin. Bir skin uploadlama yeri olur, oraya koyup uploadlar, sonra uploadladıkları skine rastgele ad verirsin, sonra o rastgele addaki siteden çekersin (Configde çekebileceğin api sitesini değiştirebiliyorsun), daha sonra ./sr set Nick rastgelenick ile adama skinini verebilirsin.

JuliaBear

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Kendine ait bir Api sitesi yaparsan, şöyle yapabilirsin. Bir skin uploadlama yeri olur, oraya koyup uploadlar, sonra uploadladıkları skine rastgele ad verirsin, sonra o rastgele addaki siteden çekersin (Configde çekebileceğin api sitesini değiştirebiliyorsun), daha sonra ./sr set Nick rastgelenick ile adama skinini verebilirsin.
SonOyuncunun Gibimi Uploadlı vardıya bir aralar

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kısım tamamen yanlış anlamış. Ben zaten Minecraft.net sitesi üzerinden premium aldım. Benim isteğim sunucuyla alakalı.

Ben a takımına çizdiğim a.png skinini
b takımına b.png skinini vermek istiyorum. Mesela yani..

Bunu nasıl yapabilirim ,_,

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kısım tamamen yanlış anlamış. Ben zaten Minecraft.net sitesi üzerinden premium aldım. Benim isteğim sunucuyla alakalı.

Ben a takımına çizdiğim a.png skinini
b takımına b.png skinini vermek istiyorum. Mesela yani..

Bunu nasıl yapabilirim ,_,
Eğer sıkıntı olmaz diyorsan basit bir skriptle veya komut bloğuyla a-b takımına girecek herkese aynı skini aktarabilirsin ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang veritabanındaki base64 ile kayıtlı olan imzalı skin verileri hariç hiçbir skini kullanamazsın.
Bkz:Mojang API
Zindev gelmiş konuya. ^.^ peki..

Son düzenleme:

ISa_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel fikirmiş ilerde yaparlar bunu hatta belki de yapmışlardır.