Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tartışma içeren yorumlar silindi. Konunuz açık kalmaya devam edecek. Tartışma hakkında kişisel görüşümü sorarsanız, Yusuf Kılıç, gerçek hayatta nasıl birine gidip çok seksisiniz dediğinde tokatı yiyeceğin gibi, bunu sanal ortamda da yapamazsın. Yaptığınız davranış hiç uygun değil ayrıca kınadım. Tekrarlanmamasını umuyorum ayrıca arkadaşlar tabi ki ben de istiyorum herkesin Türkçe'mizi doğru kullanmasını fakat forumda her yazım hatası yapana laf etsek. Tartışma dan geçilmezdi forum. Sizlerden de isteğim tartışmaya girmeden mesajı moderatörlerimize iletmeniz. Onlar bir şekilde çözüme bağlayacaklardır. Tekrarlanmamasını umarak...
İyi forumlar.
Ayrıca Aleyna beğendim çalışmanı. Fakat lütfen büyük ve kalın punto kullanma alışkanlığımızdan vazgeçelim Bir de Oxuruk moderatörüm kusura bakma senin 1-2 mesajın da silerken arada kaynadı.
Evet arkadaşlar. Lütfen sadece LOGO ile ilgili yorumlama yapınız..Burada kimsenin özel hayatına dair yorumlama yapmayınız.Böyle şeyleri özel mesaj kutusunda paylaşın. İyi forumlar dilerim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.