[Skript] 2m si varsa işlemi yapıcak.

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aşşagıda belirtigim kodu adamlar parayla yapıcak ifplayers removeden önce örnek 2m parayı sorgulayacak 2m parası varsa işlemi onaylıcak kazmayı yeni kazmayı verircek 2m parası varsa parası ve kazması yoksa paran ve gerekli item eksiktir gibisinden söylicek zaten aşagıda belirttigim kod çalışıyr fakat ben bunu adamın 2m si olup olmadıgı kontrol edip 2m si varsa işlemi yapıcak şekilde kodlanmasını istiyorum.

bunu yapabilicek başarılı bilgisi üst düzey arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin cidden önemli 8 saat boyunca aradım aradım bulamadım nasıl yapacagımı her şeyi denedim.

cidden acil ve önemli herkezi bekliyorum.

Kod:
command /fktakas1:
    trigger:
        if player has 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]":
            remove 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]" from player's inventory
            add 1 diamond pickaxe of efficiency 5, fortune 3, Unbreaking 4 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+1&e&l]" to player
            message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7Gelistirme Basarili.."
        else:
            message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &71 adet Firtina Kazmasi +0 &7olmak zorunda.."
            message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7bunlarin hepsinin olup olmadigini lutfen kontrol ediniz.."
            stop trigger

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Kod:
if player's balance is greater than 1:
gibisinden hani biraz araştırsaydın bulurdun forumdada banka skriptleri falan var onlarda görürdün

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam zaten denedim bende biliyorum oyle oldugunu faka bnim attigim skripte eklenmis sekilde dogtu bi sekildr kodlicak varmi bende denedim attigini her kodu ama beceremedim yazdiklarimi keske tam okusaydin

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
JavaScript:
command /fktakas1:
    trigger:
        if player's balance is greater than 999999:
            if player has 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]":
                remove player's balance to 1000000
                remove 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]" from player's inventory
                add 1 diamond pickaxe of efficiency 5, fortune 3, Unbreaking 4 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+1&e&l]" to player
                send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7Gelistirme Basarili.."
            else:
                send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &71 adet Firtina Kazmasi +0 &7olmak zorunda.."
                send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7bunlarin hepsinin olup olmadigini lutfen kontrol ediniz.."
        else:
            send "Yeterli Paran Yok"
biraz disk tassarufu yapdım telefonla bu kadar oluyor umarım çalışır. çalışır yani denedim önecedende

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Deneyip calismadigini hatirlar gibiyim fakat yinede denicrm sagol harf hatasi yapmis olabilirim.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
JavaScript:
 command /fktakas1:
     trigger:
         if balance of player is greater than 1999999:
                 remove 2000000 from player's balance
                 send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7Gelistirme Basarili.."
             else:
                 send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &71 adet Firtina Kazmasi +0 &7olmak zorunda.."
                 send "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7bunlarin hepsinin olup olmadigini lutfen kontrol ediniz.."
         else:
             send "Yeterli Paran Yok"