JohnProst1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Aşşagıda belirtigim kodu adamlar parayla yapıcak ifplayers removeden önce örnek 2m parayı sorgulayacak 2m parası varsa işlemi onaylıcak kazmayı yeni kazmayı verircek 2m parası varsa parası ve kazması yoksa paran ve gerekli item eksiktir gibisinden söylicek zaten aşagıda belirttigim kod çalışıyr fakat ben bunu adamın 2m si olup olmadıgı kontrol edip 2m si varsa işlemi yapıcak şekilde kodlanmasını istiyorum.
bunu yapabilicek başarılı bilgisi üst düzey arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin cidden önemli 8 saat boyunca aradım aradım bulamadım nasıl yapacagımı her şeyi denedim.
cidden acil ve önemli herkezi bekliyorum.
bunu yapabilicek başarılı bilgisi üst düzey arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin cidden önemli 8 saat boyunca aradım aradım bulamadım nasıl yapacagımı her şeyi denedim.
cidden acil ve önemli herkezi bekliyorum.
Kod:
command /fktakas1:
trigger:
if player has 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]":
remove 1 diamond pickaxe of efficiency 4, fortune 2, Unbreaking 3 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+0&e&l]" from player's inventory
add 1 diamond pickaxe of efficiency 5, fortune 3, Unbreaking 4 named "&6&lFirtina Kazmasi &e&l[&b&L+1&e&l]" to player
message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7Gelistirme Basarili.."
else:
message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &71 adet Firtina Kazmasi +0 &7olmak zorunda.."
message "&e| &7- &cSistem &7- &e| &7bunlarin hepsinin olup olmadigini lutfen kontrol ediniz.."
stop trigger