cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
v2 yi yakında çıkartacam istersen birlikte devam edelim ?Ben bunun v2 sini çıkarsam kendi swemde bile kullanırım
Sent from my iPad using Tapatalk
v2 yi yakında çıkartacam istersen birlikte devam edelim ?Ben bunun v2 sini çıkarsam kendi swemde bile kullanırım
Teklifime bakmanı umuyorumBen bunun v2 sini çıkarsam kendi swemde bile kullanırım
Mesela sunucuda bir şey gördü hemen /unutma ahjjhsslsjk yazar unutmaz onuGüzel fakat nerede kullanılır bilemiyorumyinede emeğine sağlık
Oha çok iyiymişReklam gibi olmasın ama sunucumda zaten böyle bir Skript yazdım.Bunun 20-30 katı kadar.İsterseniz foruma açık kaynak koyarım MMORPG'den vazgeçtim neyse
Yaptığım Skriptin özellikleri;
Oyunda yorulma var.Ve oyun tamamen ZEKA oyunudur.Aklınızı çok yorarsanız başınız döner.
Başınız dönerse güç kaybedersiniz ve belli dakika aralarında otomatikmen bir yerde kıvrılarak uyursunuz.Oyuna başladıınızda beyin gücünüz %2'dir
%2 ile ağaç kesmei maden kazma gibi şeyleri yapabilrisiniz %4'E geçince çeşitli şeyler tarım, dialog kurma gibi şeyler yapabilrisiniz %8'e ulaştığınızda Rüya görmeye başlarsınız.%12'de pisişik güçleriniz olur bunu kendiniz seçebilrisiniz ( Toprak, Metal, Kontrol, Taş, Su, Ateş, Zihin, Kas Ağırlık, Şekil Değiştirme). %20'ye ulaştığında oyunda 3000 satırlık kod ile başka bir dünyayı görebilme özelliğine sahip kılınır. %43'de ise Güç, Uçabilme ve diğer canlıların güçlerini çalabilme özelliği vardır.Oyuncu kapasitesi %43'dür en fazla kurucunun veya stediğiniz bir oyuncunun beyin gücünü %100 yapabilirsiniz ama sonuçlara siz katlanırsınız![]()
Oha çok iyiymişNasıl bu kadar iyi yapıyorsunuz ders verebilirmisiniz müsait olduğunuzda ?
![]()
Açıkcası çok kolay bir sistem.
Böyle uğraşıp güzel şeyler yap yap sonra server'ı açmaSat bari de biz oynuyabilelim
![]()