[Skript] + Basma ve Eşya Oluşturma

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
knk zaten öyle olucak sadece 1. satır yada hangi satırdaysa artık, sabit bi yeri olsun istedim, ama herhangi bi satırda Level loresi varsa tarzında nasıl yaparım? loop yaparken ne yazıcam falan?
Sabit olmasını istiyorsan looplaman boşa ;-;
Sabit değil ise de yukarıda dediğim gibi işte .s

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabit olmasını istiyorsan looplaman boşa ;-;
Sabit değil ise de yukarıda dediğim gibi işte .s
öyle yaptım ama şöyle oluyor level ile beraber başka bi lore koyunca yapamıyorum, bi kod üzerinden örnek vereydin nede güzel olurdu[DOUBLEPOST=1439552260,1439551718][/DOUBLEPOST]if loop-value contains "§fLevel: 0§2 [§c+9§2]":

gibi mi?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
şu an skript çok basit bir halde. Geliştirmeden hiçbir sunucuda kullanılamaz. Düzgün ve kullanılabilir bir sürüm yaparsan daha hoş olur.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an skript çok basit bir halde. Geliştirmeden hiçbir sunucuda kullanılamaz. Düzgün ve kullanılabilir bir sürüm yaparsan daha hoş olur.
kullanılması için yapmadım zaten, özelden bi sunucu gelip onlar için editliyim diye yaptım yoksa şuanda hiç bi sunucu kullanmaz bunu, biliyorum :) kullanılabilir sürümü maalesef paylaşmıyorum, ilk başta yaptığımı verdim sadece 2-3 sunucu için özel yapmıştım öylesine koydum :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Güzel Olmuş bir şey Sorucam Peki Bunun Plugin İle Entegre Edebilirmiyiz ?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş bir şey Sorucam Peki Bunun Plugin İle Entegre Edebilirmiyiz ?
ben eklenti yazarken öncelikle skriptini sonra pluginini yazarım entegre basit olur, eklentinin mantığı skript'tir skripti yapınca sadece kütüphane bilgisi kalıyor yapan çıkar ben yapar mıyım bilemem .s

R

Reloven

Ziyaretçi
ben eklenti yazarken öncelikle skriptini sonra pluginini yazarım entegre basit olur, eklentinin mantığı skript'tir skripti yapınca sadece kütüphane bilgisi kalıyor yapan çıkar ben yapar mıyım bilemem .s
O Anlamda Demedim :) Zaten İsteyecegim Şey İls Plugini İle Entegreydi ki Zaten Beraber Çalışıyormus Bakmadan Yazdım. Birde Skype Bakarmısın.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 saatde daha profesyonelini yapabilirim :3
seni tutan yok al kodumu yap istediğini,
O Anlamda Demedim :) Zaten İsteyecegim Şey İls Plugini İle Entegreydi ki Zaten Beraber Çalışıyormus Bakmadan Yazdım. Birde Skype Bakarmısın.
hangi skype'i kullandığımı unuttum hsndmrts98 bunu eklersen iyi olur çoğu skype adresimi unuttum yeni açtım şimdi[DOUBLEPOST=1439622166,1439613922][/DOUBLEPOST]
başka bi skype ile ekledim.