[Skript] Birden Fazla Hesapla Giriş Yasaklama

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript oyuncular sunucuya giriş yaptığında ip adreslerini kontrol eder eğer suan oyunda o ip adresiyle açık oyuncu yoksa girişini başarılı şekilde gerçekleştirir ama aynı ip adresinden başka bir oyuncu varsa sunucuya giriş yapamaz.

Özet: 1 IP = 1 Hesap

Kod:
on login:
    if {ips.banned::*} contains "%player's IP address%":
        kick the player due to "&4Ayni IP'den 2 Hesapla girilemez"
        add player's IP address to {ips.banned::*}
    else:

on quit:
    loop {ips.banned::*}:
        if loop-value is player's IP address:
            remove loop-value from {ips.banned::*}

S

sergun26

Ziyaretçi
Aşabilirim bunu :) Bu sistemlerin güvenliğini sağlaması zor, proxy var.

Moderatör tarafından düzenlendi:

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşe yarıyan yanı yok.Kötü olan tarafı var :( Skript kötü.Bir pcden 2 kişi girmek gerekebiliyor :(
https://forum.gamer.com.tr/konu/istek-1-iptan-1-kisi-girdirme.267188/
Şimdi öncelikle bu skript bu arkadaş için yapıldı ve bende kullanıyorum.Bir PC den 2 kişi girmek gerekebiliyor demişsin bu zaten birçok sunucuda yasak ama modem resetleyerek girilebiliyor bu skript modem resetlense bile 2 kişiyi birden sunucuya sokmuyor.[DOUBLEPOST=1433409143,1433408957][/DOUBLEPOST]
Aşabilirim bunu :) Bu sistemlerin güvenliğini sağlaması zor, proxy var.
Proxy i aktif ederken internet kısa sürelide olsa gidiyor diye biliyorum bu yüzden sunucuda açıksan düşüyorsun tekrar giriş yaptığında ise yeni ip yi kayıt altına alıyor ve 2. girişe yine izin vermiyor. :) Benim sunucum yakında açılacak onda girmeyi denersin her 1 dakikada ipleri kontrol ettiriyorum bunu aşsan bile onu aşamazsın en geç 1 dakika içinde atılırsın:)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/istek-1-iptan-1-kisi-girdirme.267188/
Şimdi öncelikle bu skript bu arkadaş için yapıldı ve bende kullanıyorum.Bir PC den 2 kişi girmek gerekebiliyor demişsin bu zaten birçok sunucuda yasak ama modem resetleyerek girilebiliyor bu skript modem resetlense bile 2 kişiyi birden sunucuya sokmuyor.[DOUBLEPOST=1433409143,1433408957][/DOUBLEPOST]
Proxy i aktif ederken internet kısa sürelide olsa gidiyor diye biliyorum bu yüzden sunucuda açıksan düşüyorsun tekrar giriş yaptığında ise yeni ip yi kayıt altına alıyor ve 2. girişe yine izin vermiyor. :) Benim sunucum yakında açılacak onda girmeyi denersin her 1 dakikada ipleri kontrol ettiriyorum bunu aşsan bile onu aşamazsın en geç 1 dakika içinde atılırsın:)
Üye olmak demedim ki ben :/ 1 pcden 2 launcher açığ 2 üye ile girmek lazım oluyor.Kuzenin varsa bilirsin :/

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üye olmak demedim ki ben :/ 1 pcden 2 launcher açığ 2 üye ile girmek lazım oluyor.Kuzenin varsa bilirsin :/
Skriptin yapılış amacıda bu zaten bunu göze alarak yaptım bu işleme izin verdiğimizde 2-3 hesap açabiliyorsun ve kill kasma, başlangıç itemlerini verme gibi sorunlar yaşanıyor.Örneğin gece 3de giriyor adam durmadan yan hesabını keserek kill kasıyor.Skripti her sunucu kullancak diyede bişi yok zaten örneğin benim sunucumda 2 hesap kesinlikle açılmaması gerekıyor ama hub sunucularda bu sorun yoktur isterse 20 hesapla bağlansalar onları bağlamaz :)

Authme varken neden bu?
authme'de modeme reset atarak 2 hesapla birden girebilirsin.Authme IP yi kopyalar örneğin ip adresin 1.1.1.1 kayıt oldun girdin tekrar girdiğinde ip adresin yine 1.1.1.1 olcağı için üyelik açamazsın ama modeme reset atarsan ip adresin 2.2.2.2 olur ve üyelikde açarsın, 2 hesapla birdende bağlanabilirsin.Bu skript oyuna giriş yaptığın IP 1.1.1.1 ise onu listeye ekler aynı ıp ile baska kullanıcı bağlanırsa onu kickler.Modeme reset atsanda giremezsin.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Skriptin yapılış amacıda bu zaten bunu göze alarak yaptım bu işleme izin verdiğimizde 2-3 hesap açabiliyorsun ve kill kasma, başlangıç itemlerini verme gibi sorunlar yaşanıyor.Örneğin gece 3de giriyor adam durmadan yan hesabını keserek kill kasıyor.Skripti her sunucu kullancak diyede bişi yok zaten örneğin benim sunucumda 2 hesap kesinlikle açılmaması gerekıyor ama hub sunucularda bu sorun yoktur isterse 20 hesapla bağlansalar onları bağlamaz :)

authme'de modeme reset atarak 2 hesapla birden girebilirsin.Authme IP yi kopyalar örneğin ip adresin 1.1.1.1 kayıt oldun girdin tekrar girdiğinde ip adresin yine 1.1.1.1 olcağı için üyelik açamazsın ama modeme reset atarsan ip adresin 2.2.2.2 olur ve üyelikde açarsın, 2 hesapla birdende bağlanabilirsin.Bu skript oyuna giriş yaptığın IP 1.1.1.1 ise onu listeye ekler aynı ıp ile baska kullanıcı bağlanırsa onu kickler.Modeme reset atsanda giremezsin.
Proxy vs.?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Evet ama ben o yönden kullanmadığım için bence kötü ._. Kuzenimle surv oynuyorumda .s.s.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ama ben o yönden kullanmadığım için bence kötü ._. Kuzenimle surv oynuyorumda .s.s.
Senin kodunda öyle bir şey göremiyorum

Kod:
on login:
    if {ips.banned::*} contains "%player's IP address%": ## oyuncunun ip adresi listede varsa
        kick the player due to "&4Ayni IP'den 2 Hesapla girilemez" ## kickle
    else:
        add player's IP address to {ips.banned::*} ## yoksa ip adresini listeye ekle

on quit:
    loop {ips.banned::*}:
        if loop-value is player's IP address: #cikan oyuncunun ip adresi listedeyse
            remove loop-value from {ips.banned::*} ##sil

Şimdi 1. Hesap baglandi sunudaki kişilerin ip adresleri kontrol edildi aynı ıp olmadığı için listeye eklendi şu an listemizde 1.1.1.1 ip adresi kayıtlı ve adam oyununu oynuyor.
2. Hesapla bağlanmayı denedi liste kontrol edildi ve 1.1.1.1 ip adresi suan oyunda olduğu için kicklendi.

Modem resetleme işine gelince oyuncumuz 1.1.1.1 hesabıyla oynuyor modeme reset attı (internet gittiği için oyundan düştü) ve 1.1.1.1 ip adresi silindi.Tekrar bağlandığında ip adresi 2.2.2.2 olcaktır giriş yaptı onu kayıt altına aldı sunucu bakşa hesapla girdiğindede ip si yine 2.2.2.2 olcağı için yine kicklicek.
Bu işi biraz mantık olarak düşünebilirsin suan skriptde sorun yok senin mantığın yetmiyordur yada skript bilgin yetmiyordur ne diyeyim :)