MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Forumda çoğu kişiye skriptler konusunda yardım ettiğimi görmüşsünüzdür. Arkadaşımla minecraft oynarken, /kill <oyuncu> komutunun çalışmadığını fark ettim. Ne yazık ki onu trolleyemedim :C Essentials yüklersem, arkadaşım beni trolleyebilecekti. Tabii ki op verince yetkilerle uğraşmak falan istemiyordum. Bende skript yazarak arkadaşımı trollemeye karar verdim. Artık vazgeçilmez TROLL aletim, bu skripttir :)
Fazla uzatmadan ben skriptleri yazayım. Ben sadece /oldur olanı kullanıyorum. Ancak diğerlerini henüz kullanmak istemedim. Başlayalım.

PHP:
on command /oldur <player>:
    kill arg 1
    send "&aTrollendiniz :DDDDDD" to arg 1
Bu bu kadar basit bir skript :D Ancak şimdi daha iyi bir troll geliyor

PHP:
on command /trolle <player>:
    set gamemode of arg 1 to 0
    execute console command "/deop %arg 1%"
    teleport player to 100 blocks up
Bu arkadaşınızı 100 blok yukarı ışınlayarak ölmesini sağlar. Ayrıca havada gamemode değiştiremez. Çünkü op'u alınmış olur.
Şimdi en güzeline gelelim. TNT İLE TROLLEMEEE!!!?!?!?!!?!?

PHP:
on command /tnt-troll <player>:
    set gamemode of arg 1 to 0
    execute console command "/deop %arg 1%"
    execute console command "/effect %arg 1% 2 60 10"
    loop all blocks 1 block near of arg 1:
        set loop-block to tnt
Ve son olarak ise bu birazcık size kalan bir durum :D Tntleri istediğiniz zaman patlatabilirsiniz :D Kısaca burayı da anlatayım da...
Burada /tnt-troll komutu ile yazdığınız oyuncunun gamemode'unu 0'lar. Sonrasında ise op'unu alır ki geri gamemode 1 yapmasın. Sonrasında ona slowness verir ki kaçamasın. Sonra tnt kısmına geçiyor. 1 block yakınındaki tüm blokları loop'luyor ve oralara tnt koyuyor. Sonrasında ise patlatmak size düşüyor :)

Trollemek için olan binlerce konudan biri olduğunu ben de biliyorum. Ancak ben aşırı derecede TROLL'lük hastasıyım :D Size iyi günler. Unutmadan. Diğer ikisini denememiştim. Çalışmaz ise yeniden yazarım. İşinize yaradıysa ne mutlu BANA :)

Not: Bu konuda biraz daha değişik yazı yazmamın sebebi daha kolay gözükmesidir.

Etiketler: @GodofMilker @Sergunkorowakurwa @Polkakorowakurwa vs.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Skript için yanlış kişiyi etiketlemek*

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sergunu sunucumda trollediğimi hatırlıyordum.Sürekli commandBlockAutput ve /clear sergun26 yapıyordu ve durmadan sergunun itemleri siliniyordu hihiihi*
@Sergunkorowakurwa

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yav he he

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan söyleme :([DOUBLEPOST=1423156765,1423156603][/DOUBLEPOST]TNTtrollün aynı mantığıyla adamın kendinin patlatmasını beklemek yerine kurbanının durmasını ve yanına yakılmış tnt summonlayabilirsin

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi hoş ama 1. Skripti yapmasan daha mantıklıydı :D Zaten oyun içinde /kill komutu var