MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.
Forumda çoğu kişiye skriptler konusunda yardım ettiğimi görmüşsünüzdür. Arkadaşımla minecraft oynarken, /kill <oyuncu> komutunun çalışmadığını fark ettim. Ne yazık ki onu trolleyemedim :C Essentials yüklersem, arkadaşım beni trolleyebilecekti. Tabii ki op verince yetkilerle uğraşmak falan istemiyordum. Bende skript yazarak arkadaşımı trollemeye karar verdim. Artık vazgeçilmez TROLL aletim, bu skripttir
Fazla uzatmadan ben skriptleri yazayım. Ben sadece /oldur olanı kullanıyorum. Ancak diğerlerini henüz kullanmak istemedim. Başlayalım.
Bu bu kadar basit bir skript Ancak şimdi daha iyi bir troll geliyor
Bu arkadaşınızı 100 blok yukarı ışınlayarak ölmesini sağlar. Ayrıca havada gamemode değiştiremez. Çünkü op'u alınmış olur.
Şimdi en güzeline gelelim. TNT İLE TROLLEMEEE!!!?!?!?!!?!?
Ve son olarak ise bu birazcık size kalan bir durum Tntleri istediğiniz zaman patlatabilirsiniz Kısaca burayı da anlatayım da...
Burada /tnt-troll komutu ile yazdığınız oyuncunun gamemode'unu 0'lar. Sonrasında ise op'unu alır ki geri gamemode 1 yapmasın. Sonrasında ona slowness verir ki kaçamasın. Sonra tnt kısmına geçiyor. 1 block yakınındaki tüm blokları loop'luyor ve oralara tnt koyuyor. Sonrasında ise patlatmak size düşüyor
Trollemek için olan binlerce konudan biri olduğunu ben de biliyorum. Ancak ben aşırı derecede TROLL'lük hastasıyım Size iyi günler. Unutmadan. Diğer ikisini denememiştim. Çalışmaz ise yeniden yazarım. İşinize yaradıysa ne mutlu BANA
Not: Bu konuda biraz daha değişik yazı yazmamın sebebi daha kolay gözükmesidir.
Etiketler: @GodofMilker @Sergunkorowakurwa @Polkakorowakurwa vs.
Forumda çoğu kişiye skriptler konusunda yardım ettiğimi görmüşsünüzdür. Arkadaşımla minecraft oynarken, /kill <oyuncu> komutunun çalışmadığını fark ettim. Ne yazık ki onu trolleyemedim :C Essentials yüklersem, arkadaşım beni trolleyebilecekti. Tabii ki op verince yetkilerle uğraşmak falan istemiyordum. Bende skript yazarak arkadaşımı trollemeye karar verdim. Artık vazgeçilmez TROLL aletim, bu skripttir
Fazla uzatmadan ben skriptleri yazayım. Ben sadece /oldur olanı kullanıyorum. Ancak diğerlerini henüz kullanmak istemedim. Başlayalım.
PHP:
on command /oldur <player>:
kill arg 1
send "&aTrollendiniz :DDDDDD" to arg 1
PHP:
on command /trolle <player>:
set gamemode of arg 1 to 0
execute console command "/deop %arg 1%"
teleport player to 100 blocks up
Şimdi en güzeline gelelim. TNT İLE TROLLEMEEE!!!?!?!?!!?!?
PHP:
on command /tnt-troll <player>:
set gamemode of arg 1 to 0
execute console command "/deop %arg 1%"
execute console command "/effect %arg 1% 2 60 10"
loop all blocks 1 block near of arg 1:
set loop-block to tnt
Burada /tnt-troll komutu ile yazdığınız oyuncunun gamemode'unu 0'lar. Sonrasında ise op'unu alır ki geri gamemode 1 yapmasın. Sonrasında ona slowness verir ki kaçamasın. Sonra tnt kısmına geçiyor. 1 block yakınındaki tüm blokları loop'luyor ve oralara tnt koyuyor. Sonrasında ise patlatmak size düşüyor
Trollemek için olan binlerce konudan biri olduğunu ben de biliyorum. Ancak ben aşırı derecede TROLL'lük hastasıyım Size iyi günler. Unutmadan. Diğer ikisini denememiştim. Çalışmaz ise yeniden yazarım. İşinize yaradıysa ne mutlu BANA
Not: Bu konuda biraz daha değişik yazı yazmamın sebebi daha kolay gözükmesidir.
Etiketler: @GodofMilker @Sergunkorowakurwa @Polkakorowakurwa vs.