Skript | Böyle Olur mu ? ( Çözüldü )

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript de Renk Komutlarına Sahip Olmayan Bir Oyuncuyu Renkli Yazdırabilir miyiz ?
Mesela
"/renkliyaz &adeneme"
Onun Dışında Renk Kullanamayacak

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Yapılabilir.
Kod:
command /renkliyaz <text>:
    permission: renkli.yaz
    trigger:
        set {renkmesaj} to arg 1
        loop players:
            send "%player% : &a%{renkmesaj}%" to loop-player

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler İşe Yaradı ..
Ayrıca Tek Tek Ayırmanıza Gerek Yok Cahil değilim :p
Broadcastı ( Telsiz ) ( İhbar ) ( Yardım ) Gibi Ayıramayacağım İçin İstedim Lapisli Fekşın İçin Değil : O

SkyOfWaffle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@SweetNetwork sunucunda bilerekmi olduğunu bilmiyorum ama komut ile silah almak komut ile aspirin almak falan bu gibi buglar var. Yapabiliyorsan onları kaldır çok işe yarıyorlar hatta yapabiliyorsan money yerine material kullanmanı tavsiye ederim... Şimdi diyeceksin ki bu çocuk bana suncumu baştan yap diyor. Malesef öyle diyorum hiç alınma bunlar düzelmezse Serseri mesleği her zaman için diyer mesleklere göre daha üstün kalıyor... Konuyu kirlettiğim için üzgünüm karşılık yazmak istiyorsan pm den devam edebiliriz...

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SweetNetwork sunucunda bilerekmi olduğunu bilmiyorum ama komut ile silah almak komut ile aspirin almak falan bu gibi buglar var. Yapabiliyorsan onları kaldır çok işe yarıyorlar hatta yapabiliyorsan money yerine material kullanmanı tavsiye ederim... Şimdi diyeceksin ki bu çocuk bana suncumu baştan yap diyor. Malesef öyle diyorum hiç alınma bunlar düzelmezse Serseri mesleği her zaman için diyer mesleklere göre daha üstün kalıyor... Konuyu kirlettiğim için üzgünüm karşılık yazmak istiyorsan pm den devam edebiliriz...
Yok Kirlilik Değil Kardeşim de Sunucuyu Baştan Yazmak Zorundayım :/ Bu Konuda Haklısın Zaten İnkar Etmiyorum