[SKRİPT] Buyrun, hayalinizde kurguladığınız ve efsane olan Skript'inizi yazın!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Merhaba arkadaşlar, belli ki forumda çok usta Skripterlar var. Boş boş dolaşıyorlar, bende dedim bir form hazırlayayım da. Herkes aklında kurguladığı muhteşem skriptleri yazsın. Göze hoş gelirse onlarda bir zahmet kodlasın. Belki aramızdan çok iyi Skript kurgulayanlar çıkacak ve Dünya'da bir ilk olacak, belki aramızdan çok hayalperest birileri çıkacak ve görsele görsel katacak. Uzatmadan hemen geçelim;

- Doldurmanız Gereken Form -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım katılım sağlam olur. Dilediğinizi yazabilirsiniz. Sonuçta aranızdan bir kişi seçilecek, haydi kendi tarzınızı yaratın.

- Yapmamanız Gerekenler -
Ne kadar efso bir Skript. Gerçekten gözlerim yaşardı, yani o kadar imkansız bunu yapmak ._. Arkadaşlar ben İSTEKlerinizi yazın yapalım demedim Skript kurgulayacaksınız aklınızdan kendine özgü bağımsız, mantıklı bir Skript olursa yapılcak dedim ._.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
İyi bir fikir olabilir. Bu arada Skript yazarlarımızın "boş boş dolaştıklarını" düşünmüyorum, biraz farklı bir tabir olmuş. Bilinçli kullanım olursa hayal edemediğimiz fikirlerle karşılaşabiliriz belki de.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi bir fikir olabilir. Bu arada Skript yazarlarımızın "boş boş dolaştıklarını" düşünmüyorum, biraz farklı bir tabir olmuş. Bilinçli kullanım olursa hayal edemediğimiz fikirlerle karşılaşabiliriz belki de.
İşin şakası :D Teşekkürler.
İyi fikir başarılar umarım istediğiniz başvurma kitlesine ulaşırsınız :D
Teşekkürler.
Troll şeysi bunu sildiyse yine de göstermek istiyorum :/
Böyle şeyler atıyor musunu yav :D İyi ki kendisi direkt siliyor.
Bence guzel bir fikir yapmissin ins iyi fikirler gelir
Teşekkürler, umarım.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Bence yapamayacağın şeyleri altına girme. İki üç gün sonra nerde benim skriptiiğğğm diye bağırırlar.