Çakmaktaşı durability'yi 5 yapsak, 5 kere kullanınca (Havaya vurursa etkilenmesin) envanterden silsin? Böyle bir şey yapabilir misiniz?
@Sergunkorowakurwa @GodofMilker
@Sergunkorowakurwa @GodofMilker
Schaffer'in verdigi kod üzerinden gitsen konu içeriği üzerinden gitmesen? Başlıyabilir misin ?Havaya kullanması zaten etkilemiyor diye biliyorum ben. Eğer plugin olur dersen hemen yazmaya başlayayım. Ancak skript ile hmm... Oyuncunun envanterini test etme olayı yok galiba skriptte. Neyse...
PHP:ItemStack item = new ItemStack(259, 1); item.setDurability( (short) 5); player.getInventory().add(item);
ile de olabilirHashMap<String, Integer> kullanimMiktar = new HashMap<String, Integer>();
HashMap ne alaka? HashMap'ın amacı birçok key ve valueyi taşımaktır dediğin şeyin konuştuğumuz şeyle pek bir alakası yok.ile de olabilir
Oyuncu çakmak taşını her kullandığında value artırmak ve value 5 olduğunda ise gerekli işlemleri yapmak.HashMap ne alaka? HashMap'ın amacı birçok key ve valueyi taşımaktır dediğin şeyin konuştuğumuz şeyle pek bir alakası yok.
Çakmak taşının değerini niye sen bir değer olarak taşıyacaksın ki zaten Minecraft taşıyor? Üstelik String'e ne yazacaksın oyuncunun adını mı? Belki iki tane çakmağı var? Vallahi bunu HashMap ile yap Java'yı bırakacağım sana o kadar söylüyorum.Oyuncu çakmak taşını her kullandığında value artırmak ve value 5 olduğunda ise gerekli işlemleri yapmak.
Anlamadıysan örnek ile gösterebilirim.
Bende sana diyorum ya yapılır diye ama adamın 2 çakmağı varsa o konuda bir şey diyemeyeceğim veya engellenir sanırsam.Çakmak taşının değerini niye sen bir değer olarak taşıyacaksın ki zaten Minecraft taşıyor? Üstelik String'e ne yazacaksın oyuncunun adını mı? Belki iki tane çakmağı var? Vallahi bunu HashMap ile yap Java'yı bırakacağım sana o kadar söylüyorum.
Hayır, engellenmez.Bende sana diyorum ya yapılır diye ama adamın 2 çakmağı varsa o konuda bir şey diyemeyeceğim veya engellenir sanırsam.