Skript çakmaktaşı

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Havaya kullanması zaten etkilemiyor diye biliyorum ben. Eğer plugin olur dersen hemen yazmaya başlayayım. Ancak skript ile hmm... Oyuncunun envanterini test etme olayı yok galiba skriptte. Neyse...

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Havaya kullanması zaten etkilemiyor diye biliyorum ben. Eğer plugin olur dersen hemen yazmaya başlayayım. Ancak skript ile hmm... Oyuncunun envanterini test etme olayı yok galiba skriptte. Neyse...
Schaffer'in verdigi kod üzerinden gitsen konu içeriği üzerinden gitmesen? Başlıyabilir misin ?

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
banada yardımcı olurmusunuz pvp serverim var ve item yenilemeye basınca diaları veya marketten aldıkları özel eşyalar gidiyor ben bu itemlerin gitmemesi için napabilirim zırhlar yenilensin özel itemlerde gitmesin onla birlikte

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HashMap ne alaka? HashMap'ın amacı birçok key ve valueyi taşımaktır dediğin şeyin konuştuğumuz şeyle pek bir alakası yok.
Oyuncu çakmak taşını her kullandığında value artırmak ve value 5 olduğunda ise gerekli işlemleri yapmak.
Anlamadıysan örnek ile gösterebilirim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu çakmak taşını her kullandığında value artırmak ve value 5 olduğunda ise gerekli işlemleri yapmak.
Anlamadıysan örnek ile gösterebilirim.
Çakmak taşının değerini niye sen bir değer olarak taşıyacaksın ki zaten Minecraft taşıyor? Üstelik String'e ne yazacaksın oyuncunun adını mı? Belki iki tane çakmağı var? Vallahi bunu HashMap ile yap Java'yı bırakacağım sana o kadar söylüyorum.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakmak taşının değerini niye sen bir değer olarak taşıyacaksın ki zaten Minecraft taşıyor? Üstelik String'e ne yazacaksın oyuncunun adını mı? Belki iki tane çakmağı var? Vallahi bunu HashMap ile yap Java'yı bırakacağım sana o kadar söylüyorum.
Bende sana diyorum ya yapılır diye ama adamın 2 çakmağı varsa o konuda bir şey diyemeyeceğim veya engellenir sanırsam.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey ortalık karıştı :D ItemStack için setDurability gibi bir şey vardı. Onunla yapamaz mıyız? Ve doğru HashMap ile bir alakası yok. Yani boşa zaman kaybı olacaktır benim düşüncem. Yani pluginler konusunda daha o kadar iyi bilgim olmadığı için belki HashMap başka bir iş için gerekebilir. O yüzden plugini yazınca veririm sana özelden ben arkadaşım :)