SKRİPT ÇALIŞMIYOR!!! 1.12.2 SÜRÜMÜNDE HELP PLEASE !!!

McServerNew

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar Ben 1.12.2 Sunucu Acıcamda Bir Sorunum Aşşağıdaki Gördüğünüz Skriptler Çalışmıyor.Nedeni Nedir Acaba 1.12.2 Tüm Gerekli Pluginleri Buldum Bir Tek Skript Plugini Çalışmıyor Benmi Yapamıyorum Yoksa Sizdedemi Öyle Nasıl Yapabiliriz Çalıştırabiliriz Şimdiden Teşekkürler... (Sunucuyu Editlemek İçin Bilgisayarda Açtım Craftbukkit 1.12.2)
dddd.PNG

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
İlk olarak skript eklentisinin sürümü 1.12.2 ile uyumlu olmaya bilir. Sunucunuzu 1.12.1 veya 1.12 yaparsanız belki çalışabilir.
Ek olarak güncel sürümü
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirebilirsiniz.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Pluginsel'in verdiği adresten güncel sürümü indirebilirsin. 1.12.2'de de çalışır. Fakat Craftbukkit nedir? Skript'in şu anki sürümleri Craftbukkit desteklemiyor. Lütfen Spigot veya PaperSpigot kur. PaperSpigot kesinlikle öneririm ve Skript PSpigot timings'ini destekler.

Bu arada sen nerelere gitmişsin, Google'da "Skript 1.12" aratsan en başta çıkıyor :S

McServerNew

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Pluginsel'in verdiği adresten güncel sürümü indirebilirsin. 1.12.2'de de çalışır. Fakat Craftbukkit nedir? Skript'in şu anki sürümleri Craftbukkit desteklemiyor. Lütfen Spigot veya PaperSpigot kur. PaperSpigot kesinlikle öneririm ve Skript PSpigot timings'ini destekler.

Bu arada sen nerelere gitmişsin, Google'da "Skript 1.12" aratsan en başta çıkıyor :S
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkürler,Serveri Bilgisayardan Açtığım İçin Craftbukit Kullandım PaperSpigot Deniyim Bi Çalışıcakmı