[SKRIPT] Chat temizleme + Otomatik chat temizleme ve Giriş-Çıkış mesajları!

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamün aleyküm, yaptığım skript Chat temizleme ve Otomatik olarak chat temizlemeye yarar.
Komutlar : /sohbettemizle
/sohbettemizle komutunun kısayolu : /st
#Chat silme

Kod:
command /sohbettemizle:
    usage: /sohbettemizle
    description: Sohbeti tamamen temizlemeye yarar!
    aliases: /st
    permission : sohbet.temizle.yetki
    permission message : &4Bu komutu kullanmak için gerekli yetkiye sahip degilsin!
    trigger:
        loop 100 times:
            broadcast "&f"
        loop 1 times:
            send "&aSohbet başarılı bir şekilde temizlendi" to player
            broadcast "&4Sohbet temizlendi."
#Otomatik olarak chat silme (her 15 dakikada bir)

Kod:
every 1000 seconds:
    execute console command "sohbettemizle"

+ olaraktan yapmış olduğum Giriş-Çıkış mesajları

Kod:
On Join:
    send "&c&lSunucumuza hosgeldin &e%player%!"
    broadcast "&e%player% &aadli kisi sunucumuza giris yapti!"
On Leave:
    broadcast "&e%player% &aadli kisi sunucumuzdan cikis yapti!"

Modem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1. skriptte executable by : console and players yazman gerekmez mi ? 2.sinde komutu konsola yazdırıyorsun da.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolaycı, hani böyle beleşçiler vardır ya onlar gibisiniz. Nerde kolaylık, orada siz. Java'ya geçin, rahatlayın...
5 tane kendi yazdığım plugin var açtığım konulara bak anlarsın.
Birde sırf bir insanın birisine "Beleşçi" dediğin için javaya geçmez, insanların kendi fikirleri vardır. Bu fikirlere saygı duymalısın.Ben bence mineplexin yapımcısı olsam en büyük developer olsam felan senin "Zorlukçu, hani böyle zorlukçular vardır ya aynı onlar gibisiniz mükemmelsiniz 10 numarasınız" diyeceğini sanmıyorum. Bunada :kaş:lık denir.

1. skriptte executable by : console and players yazman gerekmez mi ? 2.sinde komutu konsola yazdırıyorsun da.
Dostum tamamen çalışıyor skript denedim kendi ellerimle

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Kolaycı, hani böyle beleşçiler vardır ya onlar gibisiniz. Nerde kolaylık, orada siz. Java'ya geçin, rahatlayın...
Yeni başlayanlar için skript idealdir. Java biliyorum ancak skript kullanıyorum çünkü hem kolay hem de kısa kodlar var.
Bazı şeyleri yavaştan almak lazım.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar kadar mükemmel olduğumu iddia ediyorum, yakında göstereceğim zaten ne kadar mükemmel olduğumu. Elbet herkesin kendi fikirleri vardır lakin bir de nesnel olgular vardır ya hani, Skript ile yazılmış bir eklenti kolay ve bir Bukkit eklentisinden daha kalitesizdir. Lütfen Java ile yazılmış, hatta neredeyse YAML dosyalarının algoritmasıyla aynı şekilde okunup kaydedilen bir şeyi Java ile karşılaştırmayın. Ha tabi seviyorsunuzdur o farklı, lakin ben size Java'da yapılıp Skript'te yapılmayan yüzlerce şey sayabilirim. Tabi bu sayacağım şeylerin ne olduğunu bu forumdaki veya bu işe yeni başlamış kimse bilmez, Java uzmanlaştıkça bir şeyler sunar, Skript ise 10 yaşındaki kardeşime bile bir Minigame sunabilir. Fakat nesnel olarak kıyaslanamaz, iyi forumlar. (Yakında bunun ile ilgili somut bilgilere yer vereceğim bir konu açacağım)
Peki. Tamam. Sabırsızlıkla bekliyorum