[SKRIPT]-Crysis Nano Suit - ! - ! - ! - [1.7.9]

S

Switcher

Ziyaretçi
Yanlış anlama ama sadece oyun içi komutlarla daha iyisi yapılabilir. Ama emeğe saygı.
Oyun içi komutlar ?? ?? ?
Aslında Fikir Güzel Ama Biraz Basit Kaçmış Bak Şöyle Yapabilirdin ;

/crysis Yazınca Chest Açılırdı Oradan Daire Şeklinde Dizilmiş itemleri Seçebilirdin .. Ve Xp Barını Nano Suitin Manası Olarak Ayarlayabilirdin .. Böylece Süreyi Takip Ederler Ve Daha İşlevli Olurdu .. Onun Dışında Bu Olmuş " Good idea !" *o*
Teşekkür ederim.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Aynısını skript kullanmadan yapmayı deniyiceğim neden mi?çünkü cryengine=java di mi? :D

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ :) bu arada şu enerji bitti mesajı sanki ard arda gelince spam yapıyor gibi 2 saniyede 1 gelmesine ayarlayabilirdin onun haricinde "very beatiful

S

Switcher

Ziyaretçi
+ :) bu arada şu enerji bitti mesajı sanki ard arda gelince spam yapıyor gibi 2 saniyede 1 gelmesine ayarlayabilirdin onun haricinde "very beatiful
Teşekkür ederim , evet spam oldu bende videoyu çekerken farkettim :) şu an yeni bir proje üzerindeyim :)

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Switcher Mesela parayla sattım diyelim. O itemlerin atılmasını da önledim diyelim. Ama adam başka cheste koyduğun da başka birisi alıp kullabilir. Bunu nasıl engelleyebilirim?

emresezer00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sadece bir özellik kullanılabilir diğerlerini kapatın diyor ama hiçbirşey açık değil.

S

Switcher

Ziyaretçi
İlk Girişte False yapıyor yani sen önceden servere girdin oynadın sonra bu skripti yükledinya anca ilk giren üyeler böyle yapabilir. Düzelmesini istiyosan ilk o ilk baştaki on first logini , on login yap , sonra reload yapıp tekrar servere gir , sonra on first login yapsan yeter :)