[Skript] CS:GO Tipi Kasa ve GUI Sistemi (İSTEK)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Sıra sıra size Sistemleri anlatacağım;

[1 - Kasa Sistemi]
Aşağıda da görebileceğiniz üzere. Gerçek bir CS:GO Sistemi gibi Mavi, Mor, Pembe, Kırmızı ve Sarı
olmak üzere 5 Şans üzeri Cam çeşidi var. Burada Huni ise çark çeviren bir birim. O ortadakiler ise Silah
varsayın. Silah skinleri. Farkettiyseniz eşyaların üstteki ve alttaki camları aynı. Evet aynen öyle olacak. Mesela silahın Şans değeri (aşağıda verdim) %75'lik bir Mavi Cam o Silah Mavi Camla birlikte öyle gidecek. Bu sistem gittikçe yavaşlayacak normal bir Kutu sistemi gibi.

Sistem;

Kutunun "Chest" kısmı "§6Kasa§8> §eAçılıyor.." olacak.
Kutu açılınca chest.open'di galiba o ses çıkacak dönerken de click sesi çıkacak.
Çıkan eşya sonucu note.pling sesi idi galiba o çıkacak ve panelden "Pex user %player% add cs.weapon.<SilahAdı>"
sonra ise GUI kapanınca Oyuncuya "&8[&6MC:GO&8] &7Tebrikler! Bir adet &8"&f<SilahAdı>&8" &aKazandınız&7! diyecek ve adamdan havai fişek yükselecek.

Eşya Example;
P250 - Muertos

Satış Değeri; "*** Jeton"

Koyulacak Eşyalar;
Kod:
Silah Adları ve IDleri;
P250 - Muertos | IRON_BOOTS | Mavi
CZ75-Otomatik - Kaplan | DIAMOND_CHESTPLATE | Mor
Desert Eagle - Alev | GOLDEN_CHESTPLATE | Mor
Nova - Koi | CHAINMAIL_LEGGINGS | Mor
XM1014 - Sükûnet | STONE_SHOVEL | Pembe
PP-Bizon - Mavi Şerit | DIAMOND_HELMET | Mor
P90 - Asiimov | BOW | Kırmızı
SSG 08 - Sudaki Kan | GOLDEN_HORSE_ARMOR | Kırmızı
AWP - Asiimov | IRON_LEGGINGS | Kırmızı
M9 Solgun Bayonet | DIAMOND_SWORD | Sarı
P2000 - Ateş Elementali | LEATHER_LEGGINGS | Mavi
FAMAS - Nabız | DIAMOND_LEGGINGS | Mor
M4A4 - Uluma | GOLDEN_BOOTS | Sarı
Steyr AUG - Dönüş | GOLDEN_HELMET |Pembe
Glock 18 - Solgun | GOLDEN_LEGGINGS | Mor
Galil AR - Eko | CHAINMAIL_BOOTS | Pembe
AK-47 - Vulkan | LEATHER_BOOTS | Kırmızı
SG553 - Nabız | DIAMOND_BOOTS | Mor

[2 - GUI Sistemi]
GUI Sistemide aşağıda gördüğünüz gibi Kasanın açılacağı ve Kasa Anahtarının alınacağı kısım
bulunuyor. Oratada ise bir NOT tarzında Eşya var. Altındakiler ise O Permi kazanmadığı haldeki görüntü.

Sistem;
"Large Chest" yerine "§6Seyyar Satıcı§8> §eKasa" yazacak

Kase;
Kasa olacak ve şöyle olacak, Satın alınmış bir Anahtar yoksa;
Kasa
Anahtar; "0 Adet"

Satın almak için tıklayınız..
ve tıklayınca Anahtar satın alma bölümüne gidecek burası iConomy veya işte normal bir Para birimi (Essentials vs.)
ile bağlı olacak. 5 Kredi fiyatına satış penceresi olacak. Şöyle olabilir;

Satın alınmış bir Anahtarı var ise;
Kasa

Anahtar; "1 Adet"

Açmak için tıklayınız..
ve o Kasa açılımı Ekranı gelecek.

Saat;
Aynı Kasanın Anahtarı satın alınmamış hali;

Anahtar
Anahtar; "0 Adet"

Satın almak için tıklayınız..
Yine o yukarıdaki Menü gibi olabilir.

Ünlemli Şey (MHF_Exclamation);

NOT
Krediler tamamen TL'nin
çevirisidir. Örneğin 1 TL
1 Kredi değerindedir.

Gri Boyalar;
"<SilahınAdı>" Sadece bu çünkü daha Permini almamış.

Gri Boyalar yerine o Silahı kazanıp Permini alınca;
Aşağıda da gördüğün gibi Permi kazanılan Silahlar gri boya
olmaktan çıkacak ve kendi haliyle gözükecek ve şöyle olacak çıktığı kadar Perm eklenince örneğin;

P2000
Satış Değeri; "<Fiyat> Jeton"

Sahip Olunan
; "<?> Adet"
Satışa kalkıştığında üstteki gibi bir satış menüsü olabilir. Mesela üst üste 2 adet P2000 kazandı 2 Perm eklendi. İşte o Perm sayısı Sahip Olunan değeri. Satış değeride ben belirleyeceğim. Örneğin sattığında konsoldan "money give %player% <fiyat>" girilecek.

Şimdiden teşekkürler iyi günler!
...

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu API en son 2013'te update edilmiş. Yani 1.8+ versiyonlarda çalışmaz yüksek ihtimalle. Bu fikri neden Skript olarak istediğini merak ettim. Ayrıca bu kadar şeyi kodlayacak kimseyi bu forumda bulacağını da düşünmüyorum :( Tabi fikir güzel. Hypixel'den özenilmiş gibi dursa da :/

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu API en son 2013'te update edilmiş. Yani 1.8+ versiyonlarda çalışmaz yüksek ihtimalle. Bu fikri neden Skript olarak istediğini merak ettim. Ayrıca bu kadar şeyi kodlayacak kimseyi bu forumda bulacağını da düşünmüyorum :( Tabi fikir güzel. Hypixel'den özenilmiş gibi dursa da :/
İlk olarak Hypixel'de böyle birşeyin olup olmadığı hakkında en ufak bir bilgim yok. Ama bunu Skript olarak istememin sebebide şudur ki forum da bunu yapabilecek bir Javacı yok. Varsa da hiç bilmiyorum hep Skripter gördüğüm için. İllaha Skript olarak yapılacak diye bir şey de yok. Bir Javacıda yapabilir fikir ortada. API'de güncellenebilir bir şey bence? Javacı varsa forumda onu şu an ki normal kullanılabilir sürümüyle güncelleyebilir. Bir sorun olmaz. API o kadar da ciddi bir şey değil.

@MegaCrafter
baktımda alakası yok be :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak Hypixel'de böyle birşeyin olup olmadığı hakkında en ufak bir bilgim yok. Ama bunu Skript olarak istememin sebebide şudur ki forum da bunu yapabilecek bir Javacı yok. Varsa da hiç bilmiyorum hep Skripter gördüğüm için. İllaha Skript olarak yapılacak diye bir şey de yok. Bir Javacıda yapabilir fikir ortada. API'de güncellenebilir bir şey bence? Javacı varsa forumda onu şu an ki normal kullanılabilir sürümüyle güncelleyebilir. Bir sorun olmaz. API o kadar da ciddi bir şey değil.

@MegaCrafter
baktımda alakası yok be :D
Yok o değil GUI olarak Hypixel'e benziyor demiştim. Her minigame'deki kit seçme olaylarındaki GUI tamamen aynı çünkü.

O API tabii ki güncellenebilir. Hiç zor bir şey değil ki bu puanları yazmak. Ama o zaman sendeki PlayerPoints gidecek ve yerine yeni bir sistem gelecek demek olur. Senin kararın tabi.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok o değil GUI olarak Hypixel'e benziyor demiştim. Her minigame'deki kit seçme olaylarındaki GUI tamamen aynı çünkü.

O API tabii ki güncellenebilir. Hiç zor bir şey değil ki bu puanları yazmak. Ama o zaman sendeki PlayerPoints gidecek ve yerine yeni bir sistem gelecek demek olur. Senin kararın tabi.
ChestCommandsGUI tarzı yapılabilir. O Eklentide bu durumda.

Tamam PlayerPoints özelliğini kaldırıyorum. Normal para olacak. iConomy, Essentials parası olsun "/Money", "/Bal" yani onu istiyorum. Ücretli veya Ücretsiz kodlayanları bekliyorum.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Ücretli veya Ücretsiz kodlayanları bekliyorum." Bende bu forumdan böyle bir şey beklemediğim için bunu belirttim :D Ücretsiz'ide belki hayrına biri çıkar diye öylesine yazdım.
Ha ben mesajlara bakmamıştım, konuya da yaz bence. Kimse yapmazsa Eklentiler bölümünde ücretli çalışma talepleri şeysi vardı daha iyi olur.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Okurken Bile Üşendim :) Yapan Olucakmı Olmassa Ben Yapmaya Çalışırım