[Skript] Death Note

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Death note skript konusu ve ben çağırılmadım
Yorumsuz Bırakmayacağım tabii ki. Kendimi Açarakta Çok Konusmayacağım
__
Düşünce Güzel. Bu ilk skriptinse bir şey diyemem çünkü ilk yani önceden bir başka skript yapılmamış .s
Eğer kendini geliştirip Death note u açıp isim yazdıktan 40 saniye sonra kalp krizi geçirme olayını yaparsan şahane olabilir. Death note orjinalinde olduğu gibi Başlangıca Kuralları Yazarsan orayı engellersin bozmasın diye ve sayfaların bitmemesini sağlayabilen bir şey varsa onu yapabilirsin ve Buum. Prof. Skript konusu açılan forumlarda böyle bir şey yaparsan bir sürü hayranın olabilir.
Ayrıca 6 dakika 40 saniye içinde detay yazılmalı gibi şeylerde yapabilirsin. Kendi Shinigamimizi yapabilirsin. Ama shinigami yaparsan Ryuuku ile Remû yu yapma bir tek Sidohu felan yap sonra daha değişik tipler yap felan .s. Tabikide shinigami yapmak sana kalmış ayrı bir skriptle yazabilirsin ama böyle kitaba dokunan shinigamiyi görür gibisinden bir şey yapabilrsin.
İlginç olabilirdi
Daha fazla konusmayacağım bir death note konusuna çağırılmadığım için darıldım açıkcası -_-

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Death note skript konusu ve ben çağırılmadım
Yorumsuz Bırakmayacağım tabii ki. Kendimi Açarakta Çok Konusmayacağım
__
Düşünce Güzel. Bu ilk skriptinse bir şey diyemem çünkü ilk yani önceden bir başka skript yapılmamış .s
Eğer kendini geliştirip Death note u açıp isim yazdıktan 40 saniye sonra kalp krizi geçirme olayını yaparsan şahane olabilir. Death note orjinalinde olduğu gibi Başlangıca Kuralları Yazarsan orayı engellersin bozmasın diye ve sayfaların bitmemesini sağlayabilen bir şey varsa onu yapabilirsin ve Buum. Prof. Skript konusu açılan forumlarda böyle bir şey yaparsan bir sürü hayranın olabilir.
Ayrıca 6 dakika 40 saniye içinde detay yazılmalı gibi şeylerde yapabilirsin. Kendi Shinigamimizi yapabilirsin. Ama shinigami yaparsan Ryuuku ile Remû yu yapma bir tek Sidohu felan yap sonra daha değişik tipler yap felan .s. Tabikide shinigami yapmak sana kalmış ayrı bir skriptle yazabilirsin ama böyle kitaba dokunan shinigamiyi görür gibisinden bir şey yapabilrsin.
İlginç olabilirdi
Daha fazla konusmayacağım bir death note konusuna çağırılmadığım için darıldım açıkcası -_-
Bunu geliştirmeyi düşünmemiştim, fikir için teşekkürler. O halde Java ile yapacağım büyük projeyi yaparken, skript ile de bunu yapmaya çalışırım. Shinigami Steve falan :D. Ona da seni etiketlerim :).

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öldürebilmemiz için illa kira mı olmamız lazım death note sahibi değilsin olarak değiştir orayı xd
bir de ekleyebiliyorsan kurallar kısmı ekle

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öldürebilmemiz için illa kira mı olmamız lazım death note sahibi değilsin olarak değiştir orayı xd
bir de ekleyebiliyorsan kurallar kısmı ekle
Bu skript eglence amacli olup gelistirilmeyecektir.
Yazıyordu ama onu @OriharaKururi 'nin dediği gibi bir skript işine kalkarsam yaparım. Kira kısmı küçük bir espri olur gibi geldi bana.
Bu da esprime gelsin:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu geliştirmeyi düşünmemiştim, fikir için teşekkürler. O halde Java ile yapacağım büyük projeyi yaparken, skript ile de bunu yapmaya çalışırım. Shinigami Steve falan :D. Ona da seni etiketlerim :).
Geliştirmek sana kalmış
sadece 40 saniyelik kalp krizini yapabilirsin ama eğer büyük bir proje istiyorsan geliştirmeni tavsiye ederim büyük bir ilgi alır.

BaranI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk skripti beyler fazla şey yapmayın yani , ben ilk skriptimde normal oyun komutları sanıyorum skripti hatta 2 tane konum var berbat bir şey neyse konuyu saptırmayayım. - İlk skriptine göre güzel , death note başlığını görünce ne biliyim şöyle bir şey geldi aklıma ;
Oyuncuya nasıl öleceğine dair bir paper verir. Ve o zamanda ölür gibisinden :D

Nasıl öleceği dedin de Mirai Nikki geldi aklıma, telefonuna nasıl öleceğin sms olarak gelir felan :p